Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Θεοδωρίδης: “Ο Σίλβα θα μείνει”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Την σιγουριά του πως ο Μάρκο Σίλβα θα παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος τοποθετήθηκε και για τα επεισόδια στη Λευκάδα, λίγες ώρες πριν τον  τελικό του Κυπέλλου Γυναικών στο μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

 “Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Βρισκόμαστε πλέον 23 βαθμούς μακριά από την ΑΕΚ, 25 από τον Παναθηναϊκό και 30 από τον ΠΑΟΚ. Αν δεν ήταν ο Καλογερόπουλος θα τελειώναμε το πρωτάθλημα αήττητοι. Πλέον, πρέπει να κρατήσουμε σε εγρήγορση την ομάδα ενόψει του Κυπέλλου. Πιστεύω πως θα γίνει το Κύπελλο. Σήμερα ήταν λίγο… τεμπέλικη η ομάδα. Όταν κερδίζεις όλα ξεχνιούνται. Εμένα μ’ ενδιαφέρουν οι τρεις βαθμοί”, ανέφερε αρχικά ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στην “Αθλητική Κυριακή”.

Για τον Αστέρα Τρίπολης: “Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία καλή ομάδα. Αδικούνται από τη βαθμολογική θέση τους.

Για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Λευκάδα: “Θέλω ν’ αναφερθώ σ’ αυτά τα αίσχη που συνέβησαν στη Λευκάδα. Πήγαν να πυρπολήσουν το ξενοδοχείο που βρισκόταν ο Ολυμπιακός. Μας καίνε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ συνέχεια. Την κάνει ο Ολυμπιακός τη βία; Ο Ολυμπιακός απέχει από αυτά. Οι άλλοι είναι χίλια χρόνια πίσω”.

Για τον Μάρκο Σίλβα: “Κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός θα γίνεται καλύτερος. Ο κ. Σίλβα θα μείνει. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Μην ανησυχείτε για τον Ολυμπιακό”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε