Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: “Ασπρόμαυρη” ρεβάνς και βήμα πρόκρισης!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (19:30, Otesport3, newsit.gr) τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να κάνουν βήμα πρόκρισης στον τελικό.

Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ επιθυμεί να πάρει τη ρεβάνς για τις φετινές ήττες στο πρωτάθλημα, έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία μετά τα δύο τελευταία θετικά αποτελέσματα κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκό.

Τις δύο προηγούμενες φορές (2011,2014) που αντιμετώπισε τους “ερυθρόλευκους” στο σπίτι του για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη, αλλά και την πρόκριση κι αυτό επιθυμεί να κάνει και τώρα.

Ο Κροάτης τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια και τους Χατζηϊσαία, Βίτορ, Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας. Κίτσιου και Λέοβατς θα πάρουν όλη την πλευρά ενώ οι νεαροί Χαρίσης και Τσίμιροτ θα είναι στα χαφ, με τον Πέλκα να έχει ελεύθερο ρόλο και τους Μυστακίδη και Μακ να αγωνίζονται στην επίθεση.

Οι Ροντρίγκες, Γλύκος, Μπερμπάτοφ, Ζάιρο, Κωνσταντινίδης και Σκόνδρας είναιι εκτός αποστολής, ενώ ο Στέφανος Αθανασιάδης θα βρίσκεται στον πάγκο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε