Τρίτη, 27 Αυγ.
31oC Αθήνα

“Παραλήρημα Σαββίδη” λέει ο Ολυμπιακός – “Αλητείες σε εμάς δεν περνάνε”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει σε όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης μετά το ματς. Η θέση της “ερυθρόλευκης” ομάδας ήταν πως δεν “ασχολείται με το παραλήρημα” του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ. 

Ωστόσο, θέση, μέσω της σελίδας του στο facebook, πήρε ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπά που ζήτησε από τον ΠΑΟΚ να δώσει εξηγήσεις και επιτέθηκε και στον ΟΤΕ ΤV…

Διαβάστε τι έγραψε

«Αλητείες σε εμάς δεν περνάνε. Ένα παιχνίδι για 0-5 το πήγαν πάλι στη μιζέρια. Περιμένουμε να μας πουν για τα πέναλτι υπέρ μας στο πρώτο μέρος, για τις υποσχέσεις ότι το γήπεδο θα είναι εκκλησία, για τα κουτσαβάκια που πήγαν να προσβάλουν τον προπονητή μας στην συνέντευξη Τύπου αλλά σε μας αυτά δεν περνάνε. Περιμένουμε να μας πουν για τις φωτοβολίδες που έπεφταν ασταμάτητα, για τα δακρυγόνα και τους “αιχμαλώτους” οπαδούς μέσα στα αποδυτήρια μας. Αυτή ήταν η φιλοξενία τους. Να μας πουν για τη διακοπή του αγώνα που δεν έγινε γιατί εμείς είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και είπαμε να παίξουμε. Να μας πει ο ΟΤΕ γιατί δεν ξανάδειξε το πρώτο ριπλέι στη θέση του Καπίνο που φαίνεται ότι βρίσκει μπάλα και μετά αυτή χτυπάει στο χέρι του Μακ. Χαιρετίσματα λοιπόν στους πικραμένους… Προχωράμε»

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε