Πέμπτη, 3 Οκτ.
20oC Αθήνα

Πέθανε ο Paul Daniels

Πέθανε ο Paul Daniels

Μετά τη διάγνωσή του με όγκο στον εγκέφαλο πριν από ένα μήνα, ο αγαπημένος μάγος Paul Daniels πέθανε στα 77 του χρόνια.

Ο Paul Daniels πέρασε τις τελευταίες μέρες στη ζωή του στο σπίτι με τη γυναίκα του Debbie McGee και τον γιο τους Martin Daniels. Λίγο καιρό πριν από τον θάνατό του ο γιος του Martin είχε κάνει γνωστό πως ο αγαπημένος μάγος δεν θα γίνει καλύτερα.

“Δεν υπάρχει θεραπεία που να μπορεί να τον βοηθήσει. Οι γιατροί δεν μας έχουν πει πόσο καιρό ζωής έχει ακόμα. Ξέρει ότι τα πράγματα δεν είναι στο χέρι του και ζούμε ξέροντας πως κάθε μέρα είναι μπόνους. Είναι αφόρητα δύσκολο. Προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα πράγματα”, είχε δηλώσει στη Sunday Mirror.

O Paul Daniels, που γεννήθηκε στις 6 Απριλίου του 1938, αγαπήθηκε πολύ για τα μαγικά του αλλά και το πάθος που τα παρουσίαζε. Το ενδιαφέρον του για τη μαγεία ξεκίνησε όταν διάβασε το “How To Entertain at Parties” και έτσι ξεκίνησε να παρουσιάζει διάφορα κόλπα στην οικογένεια και τους φίλους του.

Ξεκίνησε την καριέρα του έχοντας στο πλευρό του την πρώτη του σύζυγο Jacqueline Skipworth το 1960. Την έκανε βοηθό του με το ψευδώνυμο Eldanis, αναγραμματισμό του επιθέτου του Daniels. Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση έγινε στο talent show Opportunity Knocks και το 1978 απέκτησε το δικό του σόου τα βράδια της Κυριακής στο ITV και αργότερα στο BBC με το Paul Daniels Magic Show που προβαλόταν για 15 χρόνια.

 

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε