Παρασκευή, 27 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Πιάστηκε 36χρονος Κερκυραίος με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Με περισσότερα από 250 γραμμάρια ηρωίνης στην κατοχή του συνελήφθη, από άνδρες του Λιμενικού Σώματος Κέρκυρας, o 36χρονος Έλληνας.

Όπως διαπιστώθηκε κατά την προσαγωγή του στο Λιμενικό Κατάστημα Κέρκυρας, μετά από σωματική έρευνα, ο 36χρονος είχε στην κατοχή του, επιμελώς κρυμμένα, μικρογραμμάρια ηρωίνης, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν, σε νάιλον συσκευασίες και κατασχέθηκαν άλλα 239 γραμμάρια ηρωίνης, ναρκωτικά χάπια, σπάτουλα με υπολείμματα ηρωίνης, μεταλλικό κουτί με υπολείμματα ηρωίνης και μία ζυγαριά ακριβείας. 

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διοικητής της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, Σπυρίδων Χυτήρης, ο 36χρονος Κερκυραίος κατηγορείται για κατοχή, εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, λόγω της μεγάλης ποσότητας ηρωίνης που βρέθηκε στο σπίτι του. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή Κέρκυρας, ενώ τη διερεύνηση της υπόθεσης διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε