Τρίτη, 23 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Σάλος για τις σεξουαλικές πράξεις σε δελφίνι σε ζωολογικό κήπο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλος για τις σεξουαλικές πράξεις σε δελφίνι σε ζωολογικό κήπο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου με έναν υπάλληλο ζωολογικού κήπου να εκτελεί σεξουαλική πράξη σε δελφίνι, οι φιλοζωικές οργανώσεις απαιτούν να κλείσει. Οι υπεύθυνοι αναφέρουν πως η πράξη ήταν μέρος προγράμματος αναπαραγωγής και γίνεται για να χαλαρώσουν τα θηλαστικά.

Οι οργισμένοι ακτιβιστές ζώων χαρακτήρισαν “υποβρύχιο τσίρκο” το Dolphinarium στην Ολλανδία, απαιτώντας να κλείσει. Στο βίντεο φαίνεται ένας υπάλληλος του ζωολογικού κήπου να στέκεται πάνω από το δελφίνι που βρίσκεται στην πισίνα, να εκτελεί μια σεξουαλική πράξη και στη συνέχεια να δίνει στο δελφίνι ένα ψάρι.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου αναφέρουν ότι η παράξενη πράξη είναι για να ξεαγχωθούν τα ζώα και για να αποτρέψει τις αιμομικτικές σχέσεις μεταξύ τους. Ανέφεραν ακόμα ότι υπήρχαν γκέι δελφίνια στον ζωολογικό κήπο που έκαναν σεξ το ένα με το άλλο.

Ο Leonie Vestering, επικεφαλής του κόμματος PvdD, έκανε μήνυση και κατηγόρησε τον ζωολογικό κήπο για σεξουαλική κακοποίηση. Οι αξιωματούχοι αρνούνται ωστόσο ότι παραβιάστηκαν νόμοι και δεν θα υπάρξει ποινική υπόθεση.

Πηγή: Mirror

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε