Οι ώρες περνούν, η κούραση γίνεται περισσότερη και η ώρα του δείπνου για τους εκπροσώπους του Τύπου πλησιάζει. Το μενού περιλαμβάνει μοσχάρι ή κοτόπουλου με σάλτσα πιπεριάς, κουνουπίδια και πατάτες τηγανιτές. Oι περισσότεροι στάθηκαν στο επιδόρπιο που ήταν μους σοκολάτας και μιζεράμπλ, που στα γαλλικά (misérable) σημαίνει άθλιος! Πρόκειται για ένα παραδοσιακό βελγικό γλυκό, που λόγω της ονομασίας του δεν έμεινε ασχολίαστο από τους δημοσιογράφους…
Dinner menu for #EUCO summit tonight for journalists and staff finishes off w “misérable.” Getting our just desserts pic.twitter.com/2GwQWcAJLj
— Craig Winneker (@CraigWinneker) 7 Μαρτίου 2016