Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Τα Πηγάδια… έκρυβαν ματσάρα! Ισόπαλοι Ξάνθη και Λεβαδειακός

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το ματς στα Πηγάδια είχε συναρπαστική εξέλιξη, αλλά όχι και… νικητή. Ο Λεβαδειακός -που έπαιζε με 10- και η Ξάνθη πήραν το βαθμό της ισοπαλίας, καθώς ο αγώνας τους έληξε 2-2.

Το live του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι όταν έμειναν με δέκα παίκτες με την αποβολή του Ουόν στο 50′, γύρισαν το εις βάρος τους 1-0 σε 1-2, αλλά στο φινάλε η Ξάνθη ισοφάρισε με πέναλτι σε 2-2.

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το πρώτο ημίχρονο στα Πηγάδια, με την Ξάνθη να πραγματοποιεί επιβλητική εμφάνιση και να μην αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Λεβαδειακό στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα εξ’ αρχής και άνοιξαν το σκορ στο 18΄’, με τον Καρυπίδη να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ξάνθης, νικώντας τον Βερέμκο με κοντινή προβολή, έπειτα από κόρνερ του Λουσέρο.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου είχαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ, αλλά ο Βερέμκο κράτησε ζωντανό τον Λεβαδειακό. Στο 21′, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε κοντινή κεφαλιά του Νιέτο, ενώ στο 24′ ο Καπετάνος αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στο 38′ ο Νιέτο προσπάθησε και πάλι να παραβιάσει την εστία του Βερέμκο, αλλά ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού τον σταμάτησε και πάλι, μπλοκάροντας ένα κοντινό σουτ του παίκτη της Ξάνθης.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε… απίθανη εξέλιξη. Στο 50΄ έμεινε με δέκα παίκτες ο Λεβαδειακός, καθώς ο Ουόν αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Νιέτο.

Το γεγονός αυτό έφερε… χαλαρότητα στους γηπεδούχους, οι οποίοι δέχθηκαν δύο απανωτά γκολ. Ο Λεβαδειακός στο 62′ και κόντρα στη ροή του αγώνα, ισοφάρισε με γκολ του Μπεν, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζαρόπουλου με κεφαλιά. Δύο λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-2. Στο 64′ έβγαλε εξαιρετική ασίστ ο Ατζαγκούν και με πολύ καλό τελείωμα σκόραρε ο Μάντζιος…

Ωστοσο, η Ξάνθη μπόρεσε να ισοφαρίσει. Στο 82′ κέρδισε πέναλτι όταν ο Βερέμκο ανέτρεψε τον Τριάδη. Ο Λουσέρο παρότι έκανε κακή εκτέλεση, ισοφάρισε.

ΞΑΝΘΗ (Ρ. Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Καρυπίδης, Γούτας, Μπέρτος (78′ Παπαστεριανός), Φλίσκας (70′ Σκούρτης), Λουσέρο, Νιέτο, Ορφανίδης (75′ λ. τρ. Τριάδης), Σολτάνι, Καπετάνος
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Α. Μάντζιος): Βερέμκο, Τσουρίκοφ (36′ Μανωλάς), Τριποτσέρης, Ουόν, Μουλόπουλος, Μαχαμάτ, Μαχαίρας, Μπεν (87′ Στάθης), Ατζαγκούν, Γιακουμάκης, Μάντζιος

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε