Σάββατο, 17 Αυγ.
29oC Αθήνα

Τι έπαθε η Ζωή Κωνσταντοπούλου;

Τι έπαθε η Ζωή Κωνσταντοπούλου;

Όσοι παρακολούθησαν χθες βράδυ την συνέντευξη που παραχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον ΣΚΑΙ και στον Αλέξη Παπαχελά είδαν μια άλλη Ζωή.

Και κυριολεκτούμε. Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής ήταν εμφανές ότι προσπάθησε με την εμφάνισή της αυτή, να παρουσιάσει ένα άλλο προφίλ από αυτό που είχαμε συνηθίσει. Ήταν αφηγηματική, ήταν ήρεμη, δεν ήταν είρων με τον συνομιλητή της, κάθε άλλο και κάθε της κίνηση και κάθε της λέξη ήταν προσεκτικά μελετημένη.

Το πρόσωπο που παρουσίασε η κα Κωνσταντοπούλου στην χθεσινοβραδινή της συνέντευξη δεν είχε καμία σχέση με το πρόσωπο που μας είχε συνηθίσει τον τελευταίο χρόνο. Γυρίστε πίσω τον χρόνο και θα καταλάβετε ότι πρόκειται για μια κανονική μετάλλαξη. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έσβησε μονοκοντυλιά, ή έστω προσπάθησε, την πολιτικό που προκαλούσε πάθη με την συμπεριφορά της.

Ο στόχος είναι προφανής και έγινε πιο ξεκάθαρος στο τέλος της συνέντευξης. Όταν είπε ξεκάθαρα ότι είναι αντίπαλος του κ. Τσίπρα και ότι πρόκειται να κάνει το δικό της κόμμα. Όταν παραδέχθηκε ότι έκανε λάθη και όταν περιέγραψε κάποιες από τις πιο έντονες πολιτικές αντιπαραθέσεις που είχε με τους άλλοτε συντρόφους της όχι με το γνωστό ειρωνικό και απαξιωτικό ύφος αλλά ως ένας επιστημονικός αφηγητής ιστορικών γεγονότων.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει μεγάλα σχέδια για το πολιτικό της μέλλον και η αλλαγή προφίλ χθες το έδειξε ξεκάθαρα…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε