Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Τι θα υποστηρίξει ο Μαρινάκης στη συνάντηση των “μεγάλων”

Τι θα υποστηρίξει ο Μαρινάκης στη συνάντηση των “μεγάλων”

H μεγάλη συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ιβάν Σαββίδη είναι προγραμματισμένη για τις 2.00 μ.μ και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν θα έχει μαζί του σειρά από προτάσεις.

Θα ακούσει τις θέσεις των άλλων και θα τοποθετηθεί… Βέβαια, υπάρχει η πληροφορία ότι για το πρόσωπο κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ θα προτείνει το όνομα του προέδρου της ΕΠΣ Κοζάνης, Χρήστου Σάββα.

Συνεργάτες του προέδρου της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, έλεγαν”ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει επενδύσει 150 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό. Θέλει και να προστατεύσει την επένδυσή του, αλλά και να συμβάλει στη βελτίωση του προϊόντος που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει τη διάθεση, λοιπόν, να διερευνήσει αν έχουν ανάλογες προθέσεις οι άλλοι πρόεδροι ή όχι, κάτι που θα καθορίσει και την περαιτέρω στάση του. Το θέμα είναι να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο όχι να το διαλύσουμε”.

Βέβαια το γεγονός ότι δεν έχει συγκεκριμένες προτάσεις δεν σημαίνει ότι δεν έχει και θέσεις, όπως για παράδειγμα ότι συμφωνεί με τον πρόεδρο κοινής αποδοχής στη Λίγκα αλλά έχει επιφυλάξεις για τις ειλικρινείς προθέσες των υπολοίπων. Ο  Ολυμπιακός θα υποστηρίξει ότι το θέμα  δεν είναι το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Μποροβήλο, αλλά να τον σεβαστούν όλοι και να μην γκρινιάζουν.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε