Τρίτη, 6 Αυγ.
31oC Αθήνα

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο αγκαλιά με τον Κόμπι Μπράιαντ (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο αγκαλιά με τον Κόμπι Μπράιαντ (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε ονειρική εμφάνιση απέναντι στους Λέικερς, κάνοντας το πρώτο triple-double (27π., 12ριμπ., 10ασ.) της καριέρας του. Μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στους Μπακς και τους Λέικερς, ο Έλληνας φόργουορντ μετέβη στα αποδυτήρια των “λιμνανθρώπων“, προκειμένου να μιλήσει με τον Κόμπι Μπράιαντ, μαζί με την οικογένεια του.

Ο θρύλος του NBA έκανε το χατίρι στον Γιάννη και έβγαλαν μια φωτογραφία με όλη την οικογένεια του. Στη συνέχεια, οι δύο αθλητές έμειναν μόνοι τους, με τον Αντετοκούνμπο να αποκαλύπτει τι συμβουλές του έδωσε ο μεγάλος Κόμπι.

“Ήταν μια σπουδαία βραδιά. Σαν πάρτι! Ήταν η τελευταία εμφάνιση του Κόμπι και ήμουν ενθουσιασμένος που τον είχαμε εδώ. Είναι ένα από τα πρότυπά μου, τον παρακολουθούσα όταν ήμουν νεότερος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και για τη νίκη, φυσικά” τόνισε αρχικά.

“Μιλήσαμε, μου είπε τι έκανε ο ίδιος κάθε καλοκαίρι για να βελτιώνεται. Με συμβούλευσε να δουλεύω σκληρά στο γυμναστήριο και να προπονούμαι στο σουτ μου. Μου είπε πως εκείνος έκανε 1.000 σουτ τη μέρα, οπότε εγώ πρέπει να κάνω 1.500! Μου είπε πως όταν έπαιζε δεν αστειευόταν στους αγώνες ή στις προπονήσεις και το ίδιο θα πρέπει να κάνω κι εγώ, μέχρι την τελευταία μέρα που θα παίζω μπάσκετ. Να είμαι σοβαρός ως το τέλος. Είναι μια σπουδαία συμβουλή. Ένιωσα υπέροχα που ο Κόμπι μίλησε για μένα” αποκάλυψε ο Γιάννης, όσον αφορά τη συζήτηση που είχαν.

Σχετικά με το γεγονός πως αποτέλεσε βασικό γνώμονα του επιθετικού παιχνιδιού της ομάδας του, εξήγησε πως “Νιώθω καλά, αλλά υπάρχει και περισσότερη πίεση γιατί πρέπει να βρω τους συμπαίκτες μου στα κατάλληλα σημεία. Χαίρομαι πολύ που ο κόουτς με εμπιστεύτηκε να οργανώσω τις επιθέσεις. Δεν είμαι πόιντ γκαρντ, κάποιοι λένε πως δεν είμαι καν γκαρντ, αλλά εγώ ξέρω τι είμαι και είμαι χαρούμενος που ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται”.

Για το τριπλ-νταμπλ, το πρώτο στην καριέρα του αφού το προηγούμενο ακυρώθηκε, είπε αστειευόμενος: “Ελπίζω να το κρατήσουν αυτό και να μην το ακυρώσουν όπως το άλλο. Το καλό που τους θέλω”.

Τέλος, για το απίστευτο κάρφωμα μετά από πάσα στο ταμπλό του Μίντλετον, σχολίασε: “Θεέ μου! Δεν το περίμενα. Ήταν μια φοβερή φάση”.

Δείτε το εκπληκτικό Top 10 του NBA, στην κορυφή του οποίου βρίσκεται ο Γιάνναρος!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε