Πέμπτη, 25 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Φιλί της ζωής στον Λεβαδειακό! Ασχημα τα πράγματα για Καλλονή

Φιλί της ζωής στον Λεβαδειακό! Ασχημα τα πράγματα για Καλλονή

Ο Λεβαδειακός έκανε ένα ακόμη βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία της Σούπερ Λίγκας. Νίκησε 1-0 την Καλλονή στην 23η αγωνιστική.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

 

 

 

 

Οι Βοιωτοί ήταν δραστήριοι στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τους Ατζαγκούν και Καψάσκη να είναι ιδιαίτερα κινητικοί και να ψάχνουν τον Μάντζιο. Οι παίκτες της Καλλονής προσπάθησαν να περιορίσουν την επιθετικότητα των γηπεδούχων, κυκλοφορώντας την μπάλα και απειλώντας με τα σουτ του Μανούσου, που βοήθησε πολύ και στην άμυνα, με τις συχνές επιστροφές του.

Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Γεωργίου στο 15′ (ο Βερέμκο έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ), έκανε τον Άκη Μάντζιο να βάλει τις φωνές στους παίκτες του. Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να αναλάβει τα ηνία της αναμέτρησης αλλά επιθετικά ήταν πολύ… ήσυχος, με τους νησιώτες να είναι πιο ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους και να κρατούν πολύ εύκολα ανέπαφη της εστία του Δαύκου.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο 0-1, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γκόλια, ο Μάντζιος προσπάθησε να διώξει με το κεφάλι, αυτή βρήκε στον Μανούσο και σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Βερέμκο (37′). Το σωστά ακυρωθέν γκολ του Μάρκοβιτς στο 40′ ήταν η τελευταία φάση του ημιχρόνου.

Ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά και στην επανάληψη, με τον Καψάσκη να στέλνει την μπάλα για λίγο άουτ, μετά από ατομική προσπάθεια.

Φτωχό ήταν το δεύτερο ημίχρονο… Ωστόσο σε αυτό άνοιξε το σκορ ο Λεβαδειακός και “καθάρισε” τη νίκη που τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στην παραμονή του στην κατηγορία.
Αντίθετα η Καλλονή δεν μπόρεσε να τον κοντράρει.

Το γκολ πέτυχε στο 72′ ο Βαγγέλης Μάντζιος με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα. Την εσχάτη των ποινών χρεώθηκε ο Αναστασιάδης, ο οποίος ωστόσο φαίνεται να μην έχει ακουμπήσει τον Ατζαγκούν που βούτηξε στην περιοχή και πήρε το πέναλτι…

Επειτα από αυτή τη φάση καμία αξιόλογη δεν σημειώθηκε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Α. Μάντζιος): Βερέμκο, Μουλόπουλος, Μεντί, Γιάχιτς, Τσουρίκοφ (46′ Μανωλάς), Μαχαμάτ, Μαχαίρας, Καψάσκης, Ατζαγκούν (83′ Τόπι), Μερεμπασβίλι (59′ Μπελγκαζουανί), Μάντζιος.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Ν. Καραγεωργίου): Δαύκος, Τσαμπούρης, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μπλάζιτς (61′ Ελλακόπουλος), Καλτσάς, Φαβάλι, Μανούσος (86′ Μπραούλιο), Γεωργίου, Μάρκοβιτς (70′ Κάρλσον). 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε