Δευτέρα, 28 Οκτ.
20oC Αθήνα

Συγκλονίζει η μαρτυρία της 15χρονης που αποπλάνησε ο ποδοσφαιριστής

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η κατάθεση του θύματος “καίει” τον Άνταμ Τζόνσον, που συνελήφθη τον Μάρτιο του 2015 από την Αστυνομία, με την κατηγορία ότι έκανε σεξ με 15χρονη, έπειτα από υποψίες του πατέρα του κοριτσιού.

Η 15χρονη περιγράφει με λεπτομέρειες -σε δυο κασέτες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία στη δίκη- τις ερωτικές πράξεις που είχε με τον Άγγλο ποδοσφαιριστή.

Στην πρώτη κασέτα η 15χρονη αναφέρει στην κατάθεσή στην αστυνομία πως αισθάνθηκε μετά την σεξουαλική πράξη που είχε με τον πρώην άσο της Σαουθάμπτον. “Λίγο πολύ όπως περίμενα να συμβεί. Ήμουν σοκαρισμένη από αυτό που είχε γίνει. Κάπως σαν να ήξερα ότι είχα κάνει κάτι λάθος”, αναφέρει η νεαρή.

Στη δεύτερη κασέτα η νεαρή υποστηρίζει… “Μου τράβηξε το χέρι δύο φορές προς το πέος του, το οποίο το αποκαλούσε “το πραγματάκι” του. Θα ένιωθα άβολα αν έβγαζα το χέρι μου από εκεί. Έτσι αισθάνθηκα υποχρεωμένη να το κάνω”.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της η νεαρή υποστηρίζει ότι συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Τζόνσον στις 17 Ιανουαρίου του περασμένου έτους όταν του είχε ζητήσει να υπογράψει δύο φανέλες της Σάντερλαντ για αυτή. Στη συνέχεια ο παίκτης, αφού υπέγραψε της είπε ότι θα πρέπει να του δώσει ένα φιλί για το “ευχαριστώ”. “Τότε είχα αισθανθεί πάρα πολύ όμορφα”, σχολιάζει η 15χρονη.

“Μετά ξεκούμπωσε το κουμπί από το παντελόνι μου και μου κατέβασε το φερμουάρ και έβαλε το χέρι του μέσα από το παντελόνι”

Στη συνέχεια υπήρξε επικοινωνία της νεαρής με τον ποδοσφαιριστή μέσων κινητών τηλεφώνων, στην οποία της ανέφερε ότι του χρωστάει ένα φιλί και θα έπρεπε να του το δώσει. Η 15χρονη στην κατάθεση της έδωσε λεπτομέρειες για τη συνάντηση τους στις 30 Ιανουαρίου του 2015:

“Ήταν σε ένα ξενοδοχείο πριν το ματς με τη Μπάρνλεϊ και μου είπε ότι μπορεί να έρθει να με βρει. Πάρκαρε στο ίδιο σημείο με την προηγούμενη φορά και φόραγε την φόρμα της ομάδας. Μιλήσαμε για ποδόσφαιρο και μετά μου είπε πως ήρθε για το ευχαριστήριο φιλί και αν μπορούσε να το πάρει. Του είπα ναι. Έβγαλε τη ζώνη και ήρθε να με φιλήσει. Τον φίλησα για λίγο. Ήταν με γλώσσα και αυτός έβαλε τα χέρια του στα μαλλιά μου. Μετά ξεκούμπωσε το κουμπί από το παντελόνι μου και μου κατέβασε το φερμουάρ και έβαλε το χέρι του μέσα από το παντελόνι. Ήξερα τι επρόκειτο να κάνει λόγω των μηνυμάτων που μου έστελνε. Κράτησε το χέρι μου για λίγο και προσπάθησε να το βάλει στα γεννητικά του όργανα. Κράτησε μόνο 3-4 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια έβαλε το χέρι του στην πλάτη μου και με έσπρωξε προς τα κάτω. Αν συνεχιζόταν θα κάναμε σεξ. Ήμουν απογοητευμένη με τον εαυτό μου…”!

Αργότερα, όπως αναφέρει, το είπε στον πατέρα της στο περιστατικό γιατί “… δεν θέλει να κρατάει μυστικά από την οικογένειά της”.

“Φοβήθηκα μήπως δεν με πίστευε κανείς”, προσθέτει η 15χρονη η οποία μάλιστα σε ερώτηση που δέχθηκε από τους αστυνομικούς στην κατάθεσή της υποστηρίζει ότι ο παίκτης γνώριζε πολύ καλά ποια ήταν η ηλικία της. “Με είχε ρωτήσει νωρίτερα και του είπα ότι είμαι 15”.

Να τονίσουμε πως ο 28χρονος μέσος παραδέχθηκε τη σεξουαλική πράξη με την ανήλικη αλλά και τη σύναψη σχέσης μαζί της…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε