Δευτέρα, 28 Οκτ.
24oC Αθήνα

Ο Ηρακλής “ξέρανε” τον ΠΑΟΚ! Διπλό στην Τούμπα

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο κατήφορος του ΠΑΟΚ δεν έχει τελειωμό. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ δεν κατάφερε να ξεπεράσει ούτε το εμπόδιο του Ηρακλή στην Τουμπά, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 για την 22η αγωνιστική της Superleague. Έβδομο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για τον “δικέφαλο του βορρά”. Τραυματίστηκε ο Μπερμπάτοφ, με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι, λόγω αποβολής του Βίτορ.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Αυτό ήταν το πρώτο διπλό του Ηρακλή στην Τούμπα μετά το 2003, έπειτα από εννιά σερί ήττες από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται σε κρίση και δύσκολα θα βγει απ’ αυτή. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ, εκτός από το παιχνίδι, έχασε και τον Μπερμπάτοφ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο αγώνας:

Στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι μόνο ντέρμπι δεν θύμιζε. Οι δύο ομάδες αδυνατούσαν να δημιουργήσουν αξιόλογες ευκαιρίες για γκολ, με τον ρυθμό του αγώνα να είναι αργός. Ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να απειλεί, όμως, την ώρα που ο Ηρακλής είχε παθητικό ρόλο.

Η καλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου άνηκε στον ΠΑΟΚ, ο οποίος λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ στο 39′, αλλά η κεφαλιά του Μπερμπάτοφ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κάτσε, πέρασε λίγο άουτ.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ρυθμός του αγώνα έγινε καταιγιστικός με τις δύο ομάδες να χάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Στο 50′ ο Μυστακίδης έκανε με κεφαλιά το 1-0 για τον ΠΑΟΚ, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε, καθώς ο Μπερμπάτοφ, ο οποίος συμμετείχε στη φάση ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 52′, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Σάμπο πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 59′ ήταν η σειρά του Ηρακλή να χάσει μία τεράστια ευκαιρία. Ο Βέλλιος μπήκε στην περιοχή, έκανε ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Βελλίδης έδιωξε με τα πόδια.

Στο 71′, ο ΠΑΟΚ “άγγιξε” το 1-0, με τον Πέλκα να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Περνίς, αλλά να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι. Κι αφού ο “δικέφαλος του βορρά” δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ ούτε αυτή την κλασική ευκαιρία του, ο Ηρακλής τον τιμώρησε με τον Λεοζίνιο. Ο Βραζιλιάνος “χόρεψε” την άμυνα του ΠΑΟΚ και με ένα εξαιρετικό πλάσε, έκανε το 1-0.

Στα εναπομείναντα λεπτά, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, καθώς έχασαν με τραυματισμό τον Μπερμπάτοφ, ενώ έμειναν και με 10 παίκτες στις καθυστερήσεις του αγώνα, λόγω αποβολής του Βίτορ με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Πορτουλίδη.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Βελλίδης, Κίτσιου (64’ Χαρίσης), Τζαβέλλας, Χατζηισαϊας, Βίτορ, Τσίμιροτ, Κάτσε, Πέλκας, Λέοβατς (46’ Μυστακίδης), Σάμπο, Μπερμπάτοφ (79’ Γκολάσα).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Καρασαλίδης, Κυριακίδης, Τσιλιανίδης (62΄ Ιντζόγλου), Λεοζίνιο (79’Πουρτουλίδης), Μπουλούτ (89’ Λουκίνας), Βέλλιος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε