Τετάρτη, 24 Ιουλ.
32oC Αθήνα

“Χ”αμένοι και οι δύο! Ισόπαλοι Καλλονή και Πανιώνιος

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Καλλονή και ο Πανιώνιος μοιράστηκαν βαθμούς, αλλά όχι και εντυπώσεις στη Μυτιλήνη.  Οι νησιώτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τους “κυανέρυθρους”, με το αποτέλεσμα αυτό να μην βολεύει καμία από τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης από τους φιλοξενούμενους, πραγματοποίησαν ίσως την καλύτερη τους εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, με αποτέλεσμα να παραμείνουν στον πάτο της βαθμολογίας. 

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν μία από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις τους και έχασαν μία καλή ευκαιρία να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης και να εδραιωθούν στις θέσεις των πλέι οφ.

Ο αγώνας:

Ο Πανιώνιος ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη του καλή ευκαιρία. Στο 29′ ο Χαλκιαδάκης σούταρε δυνατά, ο Δαύκος απέκρουσε, αλλά ο Ανσαριφάρντ πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Η Καλλονή δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια πριν το ημίχρονο. Στο 44′ ο Αθανασιάδης έκανε το 1-1 με κοντινή προβολή, έπειτα από από φάση διαρκείας στα καρέ του Πανιωνίου. Οι “κυανέρυθροι” προσπάθησαν να προηγηθούν εκ νέου, αλλά ο Ανσαριφάρντ δεν κατάφερε να νικήσει τον Δαύκο σε τετ-α-τετ στο 45′, πλασάροντας άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η Καλλονή ανέβασε στροφές, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, εξαφανίζοντας, μάλιστα, στα τελευταία λεπτά του αγώνα τον Πανιώνιο από το γήπεδο. Η ομάδα του Καραγεωργίου πίεσε πολύ, δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης.

ΑΕΛ Καλλονής (Καραγεωργίου): Δαύκος, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Βαλλιός (Γεωργίου 37′), Γκόλιας, Καλτσάς, Ελλακόπουλος (Σπυρόπουλος 85′), Τσαμπούρης, Φαβάλι, Μάρκοβιτς (Κάρλσον 74′), Μανούσος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Διούδης, Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Καθάριος (Τζανδάρης 83′), Χαλκιαδάκης (Μπακασέτας 72′), Μπαργκάν (Καραμάνος 63′), Ανσαριφάρντ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε