Δευτέρα, 22 Ιουλ.
36oC Αθήνα

AEK – Oλυμπιακός: Με ποιούς πάνε στο ντέρμπι;

AEK – Oλυμπιακός: Με ποιούς πάνε στο ντέρμπι;

Η μάχη του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό πλησιάζει, με τις δύο ομάδες να προετοιμάζονται πυρετωδώς και τους προπονητές να καταστρώνουν τα πλάνα τους, θέλοντας να αναδείξουν τα πλεονεκτήματά των ομάδων τους, κρύβοντας παράλληλα τις αδύναμίες τους το απόγευμα του Σαββάτου.

Το τι θα δούμε στο χορτάρι του ΟΑΚΑ το Σάββατο δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο, με τους Γκας Πογέτ και Μάρκο Σίλβα να μην έχουν καταλήξει ακόμη στους 11 εκλεκτούς. Ωστόσο, οι δύο προπονητές ανακοίνωσαν τις αποστολές για το μεγάλο ντέρμπι.

Οι αποστολές

Στην αποστολή της ΑΕΚ, βρίσκεται ο Έλντερ Μπαρμπόζα, ο οποίος έχει ολοκληρώσει και τις 3 τελευταίες προπονήσεις με την ομάδα, προερχόμενος από τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Ωστόσο, από τη στιγμή που ο Γκας Πογέτ πήρε μαζί του 19 παίκτες, δεν είναι ακόμη βέβαιο αν ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα είναι τελικά διαθέσιμος.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός της Ένωσης έχει επιλέξει τους: Ανέστη, Μπαρόχα, Μπακάκη, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιο, Αρθο, Λαμπρόπουλο, Ζουκουλίνι, Σιμόες, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Πλατέλλα, Γιόχανσον, Μάνταλο, Μπουονανότε, Τζεμπούρ, Αραβίδη και Πέκχαρτ.

Στην αντίπερα όχθη, ο αμφίβολος λόγω τραυματισμού, Εστέμπαν Καμπιάσο, παρά το ότι κατάφερε να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης, έμεινε εν τέλει εκτός αποστολής, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος από τον Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε τους: Μποτία, Μπουχαλάκη, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνη, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά και Σιόβα.

Θα καταφέρει η Ένωση να σπάσει την παράδοση που την θέλει χωρίς νίκη στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, ή οι Ερυθρόλευκοι θα επεκτείνουν την κυριαρχία τους; Ο Stoiximan.gr προσφέρει την αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακος με 0% γκανιότα. Περισσότερες από 150 αγορές για Live στοιχηματισμο στην κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε