Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Στήριξη σε Ζντιέλαρ, “χώσιμο” στον Ντουρμάζ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Σέρβος μέσος ήταν στεναχωρημένος μετά την αποβολή του στο ντέρμπι, αλλά οι Σίλβα και Μιλοβόγεβιτς έσπευσαν να τον “ντοπάρουν” ψυχολογικά – Απογοητευμένος ο Πορτογάλος τεχνικός με Ντουρμάζ.

Ο Σάσα Ζντιέλαρ ήταν πεσμένος ψυχολογικά, μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα όμως με τη “Live Sport”, τόσο ο Μάρκο Σίλβα, όσο και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, προσπάθησαν να ντοπάρουν ψυχολογικά τον νεαρό μέσο, τονίζοντας την εξαιρετική παρουσία του απέναντι στον Μπερμπάτοφ.

“Σάσα, μη στεναχωρείσαι. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Τα πήγες καλά, αλλά θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός. Η πρώτη κίτρινη ήταν υπερβολική. Ο αντίπαλος σε τράβηξε από τη φανέλα, αλλά ο διαιτητής έδειξε κάρτα και στους δύο. Δεν πειράζει”, φέρεται να του είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Από την άλλη και ο Μιλιβόγεβιτς, προσπάθησε να τονίσει την καλή του παρουσία. “Τον Μπερμπάτοφ είχες απέναντι σου και τον έσβησες… Θα επιστρέψεις» φέρεται να είπε.

Αντιθέτως, ο Μάρκο Σίλβα δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την παρουσία του Τζίμι Νουρμάζ στο ντέρμπι, με αποτέλεσμα να του φωνάζει συνεχώς -σύμφωνα με το “Goal”-για τις επιλογές του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε