Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Η Βέροια πήρε μεγάλη… ανάσα! Η Καλλονή “χάνεται”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ Eurokinissi
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ Eurokinissi

Η πρώτη νίκη της Βέροιας για το 2016 ενδεχομένως να είναι και η πολυτιμότερη όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου επικράτησε 2-0 της ουραγού Καλλονής -στην πρωτεύουσα της Ημαθίας- και βρίσκεται πλέον σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ήταν καθαρά υπέρ της Βέροιας. Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και κατάφεραν να φτάσουν στο 1-0 με το γκολ του Μαγέφσκι (15′). Το ματς… κύλησε στον ίδιο ρυθμό, με τους γηπεδούχους να κλείνουν την Καλλονή, ασκόντας της αποτελεσματική πίεση στο χώρο του κέντρου.

Η ομάδα του Ελευθερόπουλου έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 32′ για να πάρει σημαντικό προβάδισμα… νίκης. Ο Αναστασιάδης ανέτρεψε τον Γεωργιάδη, ο Ναζλίδης ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι, αλλά ο Δαύκος νίκησε -δυο φορές- τον Έλληνα επιθετικό. Η καλλονή πήρε θάρρος μετά από αυτό το γεγονός και προσπάθησε να γίνει απειλητική, αλλά η καλύτερη της στιγμή πριν τη λήξη του ημιχρόνου ήταν μια επικίνδυνη σέντρα σουτ.

Το παιχνίδι είχε αρκετές σκληρές μονομαχίες στην επανάληψη, με την Καλλονή να δείχνει βελτιωμένη εικόνα και να χάνει τεράστια ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα στο 58′, με τον Νομπρέγκα να μην μπορεί να κάνει από το ένα μέτρο το πλασέ. Η Βέροια μπήκε στη συνέχεια στη διαδικασία να προσέξει τα μετόπισθεν της για να μην πάθει… ζημιά, αφού από το 70′ και μετά δέχθηκε αρκετή πίεση από τους φιλοξενούμενοις. Πάντως, η “βασίλισσα του Βορρά’… καθάρισε τη νίκη στο 87′, με τον Ανάκογλου να κάνει το 2-0, σκοράροντας στο ντεμπούτο του με τους γηπεδούχους.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε