Δευτέρα, 22 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Στους “4” η ΑΕΚ με άρωμα Ζουκουλίνι!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η ΑΕΚ έγινε, μετά τον Ολυμπιακό, η δεύτερη ομάδα που “σφράγισε” την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ, δίχως να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, επικράτησε του Ηρακλή (1-0) και στη Θεσσαλονίκη και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στα θετικά για την Ένωση, το ντεμπούτο του Μπρούνο Ζουκουλίνι με τα “κιτρινόμαυρα”. Ο Αργεντινός μέσος ανακοινώθηκε την περασμένη Δευτέρα (1/2) και τρεις μέρες μετά, έκανε την πρώτη του εμφάνιση, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Βέβαια, ήταν ολοφάνερο πως χρειάζεται ακόμα χρόνο προσαρμογής.

Ο Ηρακλής, ο οποίος είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με 4-1, δεν μπόρεσε ποτέ να διεκδικήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού την πρόκριση, γνωρίζοντας δίκαια ακόμα μία ήττα. Αυτή ήταν η 9η σερί νίκη της ΑΕΚ σ’ όλες τις διοργανώσεις, με τους “κιτρινόμαυρους” να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση το 2016.

Μελανό σημείο στην αναμέτρηση οι τραυματισμοί του Χουάντερσον (Ηρακλής) και του Σοϊλέδη (ΑΕΚ), οι οποίοι αποχώρησαν νωρίς από το παιχνίδι με θλάσεις.

Το γκολ της νίκης για την ΑΕΚ πέτυχε ο Μάνταλος στο 50′. Μετά από γύρισμα του Μπουονανότε στον Τζεμπούρ και κάθετη πάσα του Αλγερινού, ο διεθνής μέσος βρέθηκε απέναντι στον Περνίς και τον πλάσαρε υποδειγματικά.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον (14’ Περνίς), Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (68’ Πασάς), Μπουλούτ (77’ Λουκίνας), Τσιλιανίδης, Βέλλιος, Κυριακίδης.

ΑΕΚ (Πογέτ): Μπαρόχα, Σοϊλέδης (4’ Γκάλο), Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σιμόες, Ζουκουλίνι (67’ Κορδέρο), Μπουονανότε, Τζεμπούρ, Πλατέλλας (67’ Πέκχαρτ)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε