Δευτέρα, 21 Οκτ.
16oC Αθήνα

Άφιξη Λέτο: Αποθεώθηκε ο Αργεντινός! “Ήρθα για τον κόσμο” (VIDEO)

Άφιξη Λέτο: Αποθεώθηκε ο Αργεντινός! “Ήρθα για τον κόσμο” (VIDEO)

Ο Σεμπάστιαν Λέτο επέστρεψε στην Ελλάδα, έπειτα από το καλοκαίρι του 2013, για να ολοκληρώσει την μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό και οι οπαδοί του “τριφυλλιού” υποδέχθηκαν τον Αργεντινό άσο σαν “μεσσία”.

Ο “Σέμπα” προσγειώθηκε στο “Ελ. Βενιζέλος” λίγα λεπτά πριν τις 18:00 και ο κόσμος των “πράσινων” του επεφύλασσε θερμή υποδοχή. Το γνωστό σύνθημα “Σας γ@@@ ο Λέτο” δεν σταμάτησε να ακούγεται, με τον κόσμο να αποθεώνει τον Αργεντινό μάγο, ο οποίος μαζί με τον Τζιμπρίλ Σίσε, αγαπήθηκαν όσο κανένας άλλος παίκτης τα τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Περίμενα την επιστροφή μου και σήμερα μου δόθηκε ξανά η ευκαιρία. Είναι φανταστικοί οι οπαδοί που έχουν έρθει εδώ, δεν μπορείς να το εξηγήσεις με λόγια, αλλά είναι ιδιαίτερη η χαρά που βρίσκομαι εδώ και πάλι. Έχω έρθει πίσω για αυτούς τους φιλάθλους», δήλωσε ο Λέτο, γνωρίζοντας την αποθέωση από τα περίπου 400 άτομα που βρέθηκαν στο “Ελ. Βενιζέλος”.

Ο 29χρονος άσος θα περάσει την Παρασκευή (5/2) από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ενώ το Σάββατο (6/2) θα βρεθεί στη Λεωφόρο, προκειμένου να δει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε