Κυριακή, 29 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Τον σκότωσε με μια σφαίρα στον αυχένα – Εξιχνιάστηκε υπόθεση από το ‘12

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

Φως στο θάνατο ενός άνδρα στο Αιγάλεω τέσσερα χρόνια μετά κατάφερε να ρίξει η Ασφάλεια. Πρόκειται για εργαζόμενο στην ασφάλεια μεγάλης επιχείρησης.

Ο άνδρας εργαζόταν ως σεκιούριτι σε μεγάλη εταιρία και λόγω επαγγέλματος είχε στην κατοχή του νόμιμα όπλο. Και όχι μόνο αυτό αλλά κάθε βράδυ κοιμόταν με το… δάχτυλο στη σκανδάλη, κρύβοντας το όπλο κάτω από το μαξιλάρι του.

Ένα βράδυ, όπως προκύπτει πλέον που η υπόθεση βρίσκεται στην κύρια ανάκριση, η σύζυγός του περιεργαζόταν το όπλο. Εκπυρσοκρότησε και βρήκε τον άτυχο άνδρα στον αυχένα, σκοτώνοντάς τον!

Όταν το 2012 είχε συμβεί το μοιραίο περιστατικό, η γυναίκα είχε αποκρύψει από την αστυνομία το τι ακριβώς είχε συμβεί και προκάλεσε το θάνατο του συζύγου και πατέρα των δυο γιων της.

Μετά από τις καταθέσεις που κλήθηκε να δώσει στην Ασφάλεια, η γυναίκα έπεσε σε αντιφάσεις. Και τώρα που η υπόθεση έφτασε στην κύρια ανάκριση, όταν κλήθηκε να καταθέσει ξανά, ομολόγησε όλα όσα είχαν γίνει το μοιραίο βράδυ, αποδίδοντας το θάνατο του συζύγου της σε ατύχημα.

Η γυναίκα δεν έχει συλληφθεί, αλλά θα κληθεί να καταθέσει ως κατηγορούμενη πλέον.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε