Κόσμος

Η Τουρκία τραβάει το σχοινί με τη Ρωσία: Έχουν κάνει εγκλήματα στη Συρία

Η Ρωσία προσπαθεί να εκτρέψει την προσοχή από τα εγκλήματά της στη Συρία προβάλλοντας τον ισχυρισμό πως η Τουρκία προετοιμάζεται να εισβάλει στρατιωτικά στη συριακή επικράτεια, υποστήριξε σήμερα μια πηγή στο γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

«Οι Ρώσοι προσπαθούν να κρύψουν τα εγκλήματά τους στη Συρία. Απλώς εκτρέπουν την προσοχή από τις επιθέσεις τους εναντίον αμάχων ως μια χώρα η οποία έχει ήδη εισβάλει στη Συρία. Η Τουρκία έχει κάθε δικαίωμα να λάβει οποιοδήποτε μέτρο για να προστατεύσει την ασφάλειά της», ανέφερε ο συνεργάτης του πρωθυπουργού Νταβούτογλου στο πρακτορείο.

Ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Αμύνης της Ρωσίας είπε νωρίτερα ότι η Μόσχα έχει σοβαρούς λόγους να υποψιάζεται ότι η Τουρκία προετοιμάζεται να εισβάλει στρατιωτικά στη συριακή επικράτεια.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το συγκλονιστικό πορτραίτο 9χρονου διπλά ακρωτηριασμένου Παλαιστίνιου, το πρώτο βραβείο του World Press Photo 2025
«Ενα από τα δυσκολότερα πράγματα, είναι ότι όταν ο Μαχμούντ κατάλαβε ότι τα χέρια του έχουν ακρωτηριαστεί, η πρώτη φράση που της είπε ήταν: «Και πως θα σε αγκαλιάζω;»
Μαχμούντ Αζούρ