Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Θα στείλουμε λεωφορεία να φέρουν τους αγρότες στην Αθήνα

Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία Eurokinissi

Το… σχέδιο της κυβέρνησης να μην φτάσουν στην Αθήνα τα τρακτέρ των αγροτών που διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό και το φορολογικό αποκάλυψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας. Η κυβέρνηση, είπε, θα στείλει λεωφορεία στα διόδια για να τους μεταφέρει στην Αθήνα. Οι αγρότες είναι ευπρόσδεκτοι, τα τρακτέρ τους όχι!

«Ουδέποτε στην Αθήνα και στο παρελθόν δεν έχανε μπει τα τρακτέρ. Εκείνο που προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση είναι να βάλει λεωφορεία στο μέρος εκείνο που θα σταματήσουν τα τρακτέρ για να μεταφέρει τους αγρότες στο Σύνταγμα. Επομένως οι αγρότες θα κάνουν την κινητοποίηση τους και άρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ιδιαίτερα με το τρακτέρ ή όχι. Θα υπάρχουν πούλμαν που θα επιβιβάζονται οι αγρότες για να πηγαίνουν στο Κέντρο της Αθήνας και να επιστρέψουν όποτε θέλουν. Η κυβέρνηση θα το πληρώσει, βεβαίως», είπε ο Μάκης Μπαλαούρας μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Όπως τόνισε, πρόθεση της κυβέρνησης δεν είναι να αποκόψει την κινητοποίηση, όπως δεν έχει γίνει, όπως είπε, πουθενά μέχρι τώρα, ούτε καν σε σημεία «σοβαρά για την οικονομία, όπως είναι τα σύνορα με τα φορτηγά». Έδωσε και μια συμβουλή στους αγρότες: «Δεν κάνω υπόδειξη στο κίνημα των αγροτών αλλά η καλύτερη μέθοδος είναι η ενημέρωση του κόσμου. Δηλαδή μπορεί να δυσκολεύουν την διέλευση δίνοντας τους έντυπα, κουβεντιάζοντας μαζί με τους οδηγούς και μετά ας αφήνουν, απλώς να μην τους κόβουν. Δεν νομίζω ότι είναι επιτυχία, θα υπάρχει αντίδραση από άλλες κατηγορίες πολιτών».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε