Παρασκευή, 26 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Σταύρος Θεοδωράκης: Ο μουτζούρης στα χέρια της κυβέρνησης…

Σταύρος Θεοδωράκης: Ο μουτζούρης στα χέρια της κυβέρνησης…

“Οι εκλογές δεν πρέπει να γίνουν και νομίζω το έχουν συνειδητοποιήσει όλοι ότι θα είναι μια τελευταία πράξη του δράματος. Πρέπει αυτή η κυβέρνηση να τα βγάλει πέρα μόνη της. Πρέπει να λύσει το θέμα των αγροτών, πρέπει να λύσει το θέμα των προσφύγων, πρέπει να λύσει το θέμα της οικονομίας και κυρίως πρέπει να λύσει την αίσθηση που υπάρχει στον κόσμο ότι δεν έχουμε κυβέρνηση”.

Εκλογές να μη γίνουν, αλλά να τα βγάλει πέρα μόνη η κυβέρνηση με ένα μνημόνιο που το ψηφίσαμε όλοι, το οποίο μάλιστα με επιμονή και μονότονα, αν θυμάται, ο αρχηγός του Ποταμιού ζητούσε ο ίδιος λέγοντας φέρτε μία συμφωνία, φέρτε μία συμφωνία.
Η συμφωνία ήρθε, ψηφίστηκε και….  Α, δεν υπάρχει και. Από τότε πέρασαν έξι μήνες. Ασε που άλλαξε και ο χρόνος. Ποιος να θυμάται τώρα τι λέγαμε τότε. Περσινά ξινά σταφύλια. Εξάλλου, αν λέγαμε και καμία κουβέντα παραπάνω ας πρόσεχε ο Τσίπρας για να μη βρεθεί με το μουτζούρη στα χέρια του.
Εχει δίκιο, απόλυτο δίκιο ο Σταύρος Θεοδωράκης. Και θα έχει ακόμα περισσότερο αν ζητήσει από τον Τσίπρα, στις εκλογές που θα γίνουν, όταν γίνουν,  να του δώσει κανα δυο εκατοστιαίες μονάδες για να μπει στη Βουλή.
Κατά τα λοιπά είμαστε σύγχρονοι πολιτικοί και όχι μαυρογυαλούροι, τρομάρα μας…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε