Πέμπτη, 25 Ιουλ.
29oC Αθήνα

ΒΙΝΤΕΟ: Τα τρακτέρ της Νίκαιας στο δρόμο για την Αθήνα – Θερμή υποδοχή στο μπλόκο του Κάστρου

ΦΩΤΟ από το LamiaStar
ΦΩΤΟ από το LamiaStar

20 τρακτέρ κατεβαίνουν από το μπλόκο της Νίκαιας με προορισμό το Σύνταγμα. Δείτε τις εικόνες από τα διόδια της Αγίας Τριάδας, στο Μώλο Φθιώτιδας, όπου πέρασαν χωρίς έλεγχο, με μεγάλη ταχύτητα.

Ο στόλος των Θεσσαλών έχει σημαίες του Μαρίνου Αντύπα, αγωνιστή και υπερασπιστή των αγροτών της Θεσσαλίας.

Με επευφημίες και συνθήματα υποδέχθηκαν οι αγρότες στο μπλόκο του Κάστρου, την πομπή των τρακτέρ από τη Νίκαια με κατεύθυνση την Αθήνα για το συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.Χωρίς αγροτικά μηχανήματα και τρακτέρ κατεβαίνουν στην Αθήνα σύσσωμοι οι αγρότες από το μπλόκο του Κάστρου και του παλιού Λεβέντη ενώ παραμένουν στο 90ο χλμ οι αγρότες της Θήβας και των Βαγίων.

ΦΩΤΟ από το LamiaStar

ΦΩΤΟ από το LamiaStar

Λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα, περνούσαν τα διόδια των Αφιδνών δεκαεπτά τρακτέρ αγροτών του μπλόκου της Νίκαιας, τα οποία συνοδεία της αστυνομίας κατευθύνονταν στο κέντρο της Αθήνας, μετά σχετική συμφωνία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και εκπροσώπων των αγροτών.

 

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η αθρόα προσέλευση των αγροτών προκειμένου να λάβουν μέρος στο παναγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, όπου ήδη έχουν συγκεντρωθεί παραγωγοί αλλά και εργαζόμενοι κι από άλλες κοινωνικές ομάδες. Υπενθυμίζεται ότι συγκεντρώσεις για τις 5.00 το απόγευμα έχουν προγραμματίσει η ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος, και το ΠΑΜΕ στην πλατεία Κάνιγγος, και ακολούθως θα πραγματοποιηθούν πορείες με κατεύθυνση την πλατεία Συντάγματος.

Πηγή: LamiaStar

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε