Τετάρτη, 17 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Κως: ”Κάποιοι θέλουν να υπάρξουν νεκροί” – Ξεσηκωμός στο νησί για τα hot spots (Βίντεο)!

Κως: ”Κάποιοι θέλουν να υπάρξουν νεκροί” – Ξεσηκωμός στο νησί για τα hot spots (Βίντεο)!

Με καζάνι που βράζει μοιάζει η Κως, με τον δήμαρχο του νησιού να κάνει νέες δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση…

Εντείνονται καθημερινά οι αντιδράσεις των κατοίκων στην Κω για τη δημιουργία hot spots. Ο δήμαρχος του νησιού, Γιώργος Κυρίτσης, υποστηρίζει ότι το νησί βιώνει πρωτόγνωρες στιγμές καθώς μετέβησαν στην Κω αστυνομικές δυνάμεις και η πρόκληση στους πολίτες είναι απίστευτες ανέφερε, με αποτέλεσμα να γίνονται επεισόδια. Στη δήλωσή του, ο δήμαρχος αναφέρει: ”Αυτοί που έφεραν τα ΜΑΤ στην Κω επιδιώκουν ένταση, ενδεχομένως να θέλουν να υπάρξουν και νεκροί. Καλώ τους πολίτες να επιδείξουν ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Απέναντι στη βαρβαρότητα και τη βία των ΜΑΤ οι πολίτες της Κω πρέπει να προτάξουν την ειρηνική διαμαρτυρία και το δίκαιο. Απέναντι στους περιφερόμενους εργολάβους του hot spot, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να υβρίζουν τους πολίτες της Κω και το Δήμαρχο, οι Κώοι πρέπει να επιδείξουν περιφρόνηση”.

Όλα αυτά ένα 24ωρο μετά τα τελευταία επεισόδια στην Κω, όταν κάτοικοι αποδοκίμασαν έντονα τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερό όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του σε καφετέρια, ζητώντας να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα. Είχε προηγηθεί πορεία διαμαρτυρίας τους προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ…

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, έκανε λόγο για έναν σκληρό πυρήνα που έχει δημιουργηθεί στην Κω, με ακροδεξιούς ενώ κατήγγειλε ότι ο δήμαρχος καλλιεργεί ξενοφοβικό κλίμα.

Πηγή: vimatisko, kostoday

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε