Κυριακή, 21 Ιουλ.
32oC Αθήνα

ΑΕΚ – Πογιέτ: “Κοιτάμε ήδη παίκτες σε κέντρο και επίθεση”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Η μετεγγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ έρχεται στο επίκεντρο, μετά και την ξεκάθαρη εικόνα που έχει πλέον ο Γκουστάβο Πογιέτ για το ρόστερ της Ένωσης.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA ο Ουρουγουανός τεχνικός τόνισε πως ήδη συζητά με τους Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Ντούσαν Μπάγεβιτς για πιθανούς μετεγγραφικούς στόχους της ΑΕΚ ενόψει του Ιανουαρίου και τόνισε πως η αναζήτηση επικεντρώνεται κατά κύριο λόγο σε παίκτες που αγωνίζονται στη μεσαία και επιθετική γραμμή.

Οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του Πογιέτ:

Για τις επιστροφές των Μπακάκη και Τζεμπούρ:  «Πλέον έχω μια ξεκάθαρη εικόνα για τους παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής, αφού τους είδα σε επίσημο παιχνίδι, για το πως συμπεριφέρονται και πως κινούνται μέσα στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα που είναι επίσημος».

Για τις μετεγγραφές: «Με τον κ. Μπάγεβιτς και τον κ. Μιλοβάνοβιτς βρισκόμαστε σε καθημερινή επαφή. Έχουμε ήδη αρχίσει να κοιτάμε κάποιους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και να μελετάμε τις επόμενες κινήσεις μας. Προφανώς είναι πιο εύκολο, όταν τα ονόματα δε βγαίνουν στη δημοσιότητα.

Πρέπει να συμβούν πολλά πράγματα για να κάνουμε μια μεταγραφή, όπως για παράδειγμα να βρούμε έναν παίκτη με ποιότητα και να είναι στα οικονομικά δεδομένα που θέλουμε. Πρέπει να φροντίσουμε να γίνουν διάφορες κινήσεις έτσι ώστε να κάνουμε μια καλή μεταγραφή τον Ιανουάριο.

Αν αναλύσουμε τους παίκτες και το ρόστερ της ομάδας θα δούμε ότι έχουμε ποιότητα και ποσότητα τόσο στους τερματοφύλακες όσο και στην άμυνα, άρα εμείς θα επικεντρωθούμε περισσότερο στο κέντρο και στην επίθεση. Σε επιθετικούς παίκτες με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε