Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: Η πρώτη επίσημη αντίδραση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Μέσω twitter και facebook ήρθε η πρώτη αντίδραση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, μετά τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία. Εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος ευχαρίστησε όσους ψήφισαν και τόνισε πως δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι αλλά μοναδική νικήτρια είναι η ΝΔ.

“Η μαζική συμμετοχή είναι απάντηση στην κυβερνητική πολιτική από την οποία δεν είναι ευχαριστημένοι οι πολίτες. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές ή ηττημένοι, νικήτρια είναι η Νέα Δημοκρατία. Με την δική σας εμπιστοσύνη συνεχίζω” έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που έλαβε το μεγαλύτερο ποσοστό στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών και στον επαναληπτικό της 10ης Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το post συνοδεύει και μια φωτογραφία, πάνω στην οποία υπάρχει το εξής μήνυμα: «Οι πολιτικοί πρέπει να υπηρετούν την κοινωνία. Συνεχίζω με τη δική σας εμπιστοσύνη». 

Η μαζική συμμετοχή είναι απάντηση στην κυβερνητική πολιτική από την οποία δεν είναι ευχαριστημένοι οι πολίτες.Σήμερα δεν…

Posted by Vagelis Meimarakis – Βαγγέλης Μεϊμαράκης on Monday, 21 December 2015

Στη συνέχεια ήρθαν και τα tweets. «Σας ευχαριστώ όλες και όλους από την καρδιά μου, που παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, αποδείξατε τη δύναμη της ΝΔ. Μαζί συνεχίζουμε» ήταν το πρώτο μήνυμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και ακολούθησε ακόμη ένα: «Η μαζική συμμετοχή των πολιτών είναι απάντηση στην καταστροφική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η ΝΔ είναι δύναμη ευθύνης, προοπτικής και ελπίδας».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε