Παρασκευή, 27 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Αυτό είναι το μυστικό ελικόπτερο του Πούτιν; ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή φωτογραφίας youtube
Πηγή φωτογραφίας youtube

Ένα ζευγάρι Mi-35MS που πετούσε πάνω απ’ το Κρεμλίνο στη Μόσχα έχει κινήσει το ενδιαφέρον πολλών. Το βίντεο έχει… ηλικία έξι μηνών όμως τώρα έχει μπει στο μικροσκόπιο.

Στις 7 Μαϊου ο χρήστης του youtube “Coocxals” έκανε τη βόλτα του πλάι στον ποταμό όταν άκουσε τον θόρυβο από τα δυο θηριώδη ελικόπτερα. Γύρισε την κάμερα και τότε πάνω απ’ τα τείχη του Κρεμλίνου εμφανίστηκαν δυο πανομοιότυπα Mi-35MS που απογειώθηκαν και… χάθηκαν στον ορίζοντα.
Τα ελικόπτερα δεν είχαν και … πολλά διακριτικά, αν εξαιρέσει κανείς την ευκρινέστατη ρωσική σημαία στο ουραίο, ήταν όμως “παραφορτωμένα” με υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα.
Οι πολλές κεραίες στο πίσω μέρος, αλλά και μια σειρά από αισθητήρες, συστήματα νυχτερινής πλοήγησης, δορυφορικό σταθμό, ειδικό σύστημα επικοινωνιών που δεν “μπλοκάρεται” από παρεμβολές, ενώ διακρίνονται στα πτερύγια και ειδικά συστήματα για την αποφυγή αντιαεροπορικών πυραύλων, αλλά και συστήματα “ηλεκτρονικού πολέμου”.
Πρόκειται για ελικόπτερα ειδικών επιχειρήσεων, είναι βέβαιο, το γεγονός ότι πετούσαν σε ζευγάρι και μάλιστα στο Κρεμλίνο δείχνει ότι ήταν σε αποστολή… Η αποστολή τους, λέγεται ότι δεν είναι άλλη από τη μεταφορά του Βλαντιμίρ Πούτιν…

 

 

 Πηγή Russia Today

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε