Δευτέρα, 21 Οκτ.
21oC Αθήνα

Έκαναν 40 κλοπές στο Ηράκλειο! “Χρυσές” δουλειές για δύο διαρρήκτες

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σαράντα υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων σε σπίτια που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, εξιχνιάστηκαν σήμερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, μετά τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 31χρονου Έλληνα, κατηγορούμενου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ο 31 χρονος, μαζί με άλλο άτομο που αναζητείται, φέρονται να έκλεψαν χρήματα καθώς και κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα, η αξία των οποίων, ξεπερνά τις 210.000 ευρώ! Ειδικότερα, στο πλαίσιο σχεδίου αντιμετώπισης των διαρρήξεων σε σπίτια και σε συνδυασμό με την αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιούλιο έως και τον Οκτώβριο του 2015, ο 31χρονος μαζί άγνωστο δράστη που αναζητείται, είχαν κάνει  συνολικά σαράντα κλοπές – διαρρήξεις σε σπίτια, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 31χρονος με τον συνεργό του, είχαν διαρρήξει σπίτια αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές (τηλεόραση, φορητούς υπολογιστές, tablet, φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα) διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα, των οποίων η συνολική χρηματική αξία ξεπερνά τις 210.000 ευρώ. Προανάκριση γίνεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε