Κυριακή, 21 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Εξάσφαιρη… η ΑΕΚ! Προκρίθηκε στους “16” του Κυπέλλου

ΦΩΤΟ facebook.com/AEKFC
ΦΩΤΟ facebook.com/AEKFC

Στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε η ΑΕΚ. Νίκησε 6-0 τον Πανελευσινιακό στη 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου, στο ΟΑΚΑ.

Από τον όμιλο της ΑΕΚ έχει προκριθεί και η Λάρισα… Ο Γκουστάβο Πογέτ δοκίμασε κατά βάση τους παίκτες που χρησιμοποιεί και στο βασικό του σχήμα, ενώ επέστρεψε και ο Μιχάλης Μπακάκης, μετά τον τραυματισμό του.
 

Η Ενωση μπήκε από νωρίς στο… χορό των γκολ. Στο 8ο λεπτό έγινε το 1-0 με σουτ του Πλατέλλα έξω από την περιοχή. Μέχρι το δεύτερό της γκολ στο 27′ με τον Γιόχανσον η ΑΕΚ έχασε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ.

Δύο λεπτά μετά, ο Μπουονανότε πλάσαρε τον Μανιάτη -μέσα από την περιοχή- κι έκανε το 3-0. Το 4-0 “έγραψε” ο Σοϊλέδης στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με δυνατό σουτ.

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου η ΑΕΚ δεν δημιούργησε φάσεις, αλλά ανέκτησε τη… σχέση της με τα δίχτυα στο 78ο λεπτό με… το πλασέ του Αραβίδη (5-0). Το τελικό 6-0 “έγραψε” ο Μπουονανότε έπειτα από ασίστ του Αραβίδη στο 81ο λεπτό.
 

ΑΕΚ (Πογέτ): Ανέστης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Σοϊλέδης, Πλατέλλας (67′ Κρισάντους), Κορδέρο, Γιόχανσον (46′ Φαγέ), Μπουονανότε, Αραβίδης, Τζεμπούρ
Πανελευσινιακός (Δημόπουλος): Μανιάτης, Ταμπάκης (60′ Νικολάου), Κακαράς, Λίτσος, Τσολακίδης, Μποτωνάκης, Γκεμίσης, Παληγεώργος (52′ Κασνέτσης), Πουρνός, Μπλάνκο, Ναούμ (70′ Γιαννιτσάνης)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε