Κυριακή, 21 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Γιόχανσον: “Μόνο η ΑΕΚ μετράει για μένα”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον μίλησε σε σουηδικό μέσο για τις εμπειρίες του στην Ελλάδα με τη φανέλα της ΑΕΚ.  Ο Σουηδός μέσος κατέστησε σαφές πως δεν τον ενδιαφέρει κάτι άλλο τη δεδομένη στιγμή, παρά μόνο η Ένωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Goteborgs-Posten:

Η Εθνική ομάδα δεν έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για σένα…

“Θέλω να πηγαίνω καλά στην ομάδα μου, αυτός είναι ο στόχος μου. Αυτή τη στιγμή μετράει μόνο η ΑΕΚ. Μόνο η ΑΕΚ. Αν έρθει η εθνική, θα είναι σαν μπόνους για μένα”.

-Έφυγες από την Γκέτεμπορκ και πήγες σ’ έναν εξίσου μεγάλο σύλλογο όπως η ΑΕΚ. Πως το εισπράττεις αυτό;

“Στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ήταν το πιο τέλειο συναίσθημα. Υπήρχαν 65 χιλιάδες οπαδοί στο γήπεδο. Και έδειξε πόσο σημαντική είναι η ομάδα. Ο σύλλογος έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Και από στους νεοφερμένους οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Περιμένουν από μας να είμαστε στην κορυφή. Και οι οπαδοί και ο σύλλογος”.

-Πως είναι η ζωή στην Ελλάδα;

“Πάει καλά. Δεν είναι πάντα εύκολα σε μια καινούργια χώρα. Αλλά είναι ωραία εδώ και ο καιρός είναι ωραίος. Υπάρχουν πολλά να κάνεις. Όπως για παράδειγμα να πάω στην Ακρόπολη, που έχω πάει πολλές φορές”

-Τι άλλαξε ο Πογέτ;

“Έκανε ορισμένες μικρές αλλαγές. Και έχω μόνο καλά λόγια να πω γι’ αυτόν”.

-Με τον Πογέτ η ΑΕΚ παίζει 4-3-3 και εσύ παίζεις σε ρόλο εσωτερικού μέσου. Αισθάνεσαι καλά σ’ αυτόν τον ρόλο;

“”Είναι πάντα ωραίο να σκοράρεις. Με την θέση που παίζω τώρα, είναι φυσικό να μπαίνω μέσα στην αντίπαλη περιοχή και αυτός είναι ο λόγος που έχω πετύχει και τόσα γκολ”.

-Η ΑΕΚ παρά τις μεταγραφές, είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα και μακριά από τον Ολυμπιακό. Που οφείλεται αυτό;

“Ελπίζαμε πως θα είμαστε λίγο πιο δυνατοί, απέναντι στις κορυφαίες ομάδες. Και για παράδειγμα, με τον Παναθηναϊκό μείναμε στο 0-0, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι”.

-Πως σε αντιμετωπίζουν στην Ελλάδα;

“Είναι δύσκολο να πεις, διότι δεν μπορώ να καταλάβω και πολλά απ’ αυτά που λέγονται, ούτε να διαβάσω εφημερίδες. Όμως νομίζω πως μόνο θετικές κριτικές έχω μέχρι τώρα, οπότε είναι καλό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε