Παρασκευή, 2 Αυγ.
34oC Αθήνα

Η εκδίκηση της απατημένης συζύγου: Κάθισε στο καπό και προκάλεσε… μποτιλιάρισμα (VIDEO)

Η εκδίκηση της απατημένης συζύγου: Κάθισε στο καπό και προκάλεσε… μποτιλιάρισμα (VIDEO)

Αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση, μια γυναίκα έκανε… χουνέρι στον σύζυγό της κατά τη διάρκεια ραντεβού με την… ερωμένη του! Οι σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο Μεξικό!

Ήταν αποφασισμένη να τον εκδικηθεί. Και μάλλον τα κατάφερε. Προκάλεσε βέβαια την επέμβαση της αστυνομίας και κυκλοφοριακό χάος. Αλλά αυτό μάλλον λίγο την ενδιαφέρει.

Εμφανίστηκε στο… ραντεβού του παράνομου ζευγαριού και όταν εκείνοι προσπάθησαν να φύγουν, εκείνη τους σταμάτησε με έναν ομολογουμένως πρωτότυπο τρόπο: κάθισε στο καπό της ολόλευκης BMW του συζύγου της και δεν κατέβαινε με τίποτα.

Στη θέση του συνοδηγού καθόταν η ερωτική αντίζηλος. Στο καπό η γυναίκα του, στο εσωτερικό το… αίσθημά του. Ο σύζυγος να προσπαθεί να πείσει τη σύζυγο να κατέβει και η αστυνομία να… κοιτά! Όταν η ερωμένη του κυρίου παραδέχτηκε την… ήττα της και κατάλαβε πως δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει με τον εραστή της, βγήκε από το αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε προς ένα ταξί. Την ώρα που κατέβηκε από το αυτοκίνητο, άρπαξε κάποιες «ψιλές» από τη σύζυγο…

Δείτε το απίστευτο video

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε