Κυριακή, 21 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Η επιμονή του δήμου, η “καλυμμένη” ΑΕΚ και η…υπογραφή Σκουρλέτη!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Περίπου 3,5 ώρες κράτησε η δεύτερη σύσκεψη μεταξύ της ΑΕΚ, του δήμου Φιλαδέλφειας, της Περιφέρειας και του ΥΠΑΠΕΝ, για να κλείσει το θέμα μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων της “Αγια-Σοφιάς”.

Οι άνθρωποι που έχουν κάνει την μελέτη του έργου για την ΑΕΚ απάντησαν σ’ όλα τα ζητήματα που τέθηκαν, κυρίως από την πλευρά του Δήμου, παρουσιάζοντας λεπτομερώς τα σχέδια που έχουν γίνει για τις επιπλέον θέσεις στάθμευσης, το κυκλοφοριακό αλλά και την ασφάλεια του γηπέδου.

Μάλιστα αυτές οι απαντήσεις θα κατατεθούν και εγγράφως στο ΥΠΕΚΑ, προκειμένου να επισυναφθούν στον φάκελο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, που θα κληθεί να υπογράψει ο υπουργός.

Από την πλευρά του Δήμου τέθηκε ακόμα μια φορά θέμα και για το ύψος του γηπέδου, κάτι για το οποίο η ΑΕΚ καλύπτεται απόλυτα από τον νόμο. Η Ένωση δεν δείχνει καμία πρόθεση να αλλάξει το παραμικρό στα πλάνα που έχει καταθέσει κι έχουν εγκριθεί.

Από εδώ και πέρα θα γίνει μία ακόμα συνάντηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και στις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου, για να συζητηθούν κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες τεχνικής φύσεως.

Πλέον, είναι στην ευχέρεια του Υπουργείου να κλείσει την περιβαλλοντική μελέτη και ο υπουργός Πάνος Σκουρλέτης να βάλει την υπογραφή του για να προχωρήσει η διαδικασία έκδοσης οικοδομικής άδειας για το γήπεδο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Στη δεύτερη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, διάρκειας τριών και πλέον ωρών, με αντικείμενο συζήτησης το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, οι αρμόδιοι μηχανικοί του έργου από την πλευρά της ΑΕΚ και της κατασκευάστριας εταιρίας «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» ανέπτυξαν με επάρκεια τις θέσεις τους σχετικά με το κυκλοφοριακό της περιοχής, τις επιπλέον θέσεις στάθμευσης και θέματα ασφάλειας του γηπέδου.

Η πλευρά της ΑΕΚ θα ενημερώσει εγγράφως το Υπουργείο για τις θέσεις της, όπως αναπτύχθηκαν στη σημερινή συνάντηση.

Αποφασίστηκε να γίνει ακόμα μία συνάντηση ανάμεσα στους υπεύθυνους του έργου και στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος για να συζητηθούν τα ως άνω αναφερόμενα ζητήματα με περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ από την πλευρά των εκπροσώπων του Δήμου τέθηκε προς συζήτηση και το θέμα του ύψους του γηπέδου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε