Τρίτη, 1 Οκτ.
20oC Αθήνα

Η μονταζιέρα του φταίει του Τσουκαλά για το “ψητός Μαροκινός” – ΒΙΝΤΕΟ

Η μονταζιέρα του φταίει του Τσουκαλά για το “ψητός Μαροκινός” – ΒΙΝΤΕΟ

Μετά το σάλο που προκάλεσε η άθλια δήλωση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Τσουκαλά για τον πρόσφυγα που σκοτώθηκε από τα ηλεκτροφόρα σύρματα στα ελληνοσκοπιανά σύνορα, ο ίδιος με ανακοίνωσή του προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Ο κ. Τσουκαλάς μιλώντας στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star αποκάλεσε “ψητό Μαροκινό” τον μετανάστη που έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να έχει μία καλύτερη ζωή.

Με ανακοίνωσή του δηλώνει πως νιώθει θλίψη και οργή για την προσπάθεια σπίλωσης του προσώπου του και προφανώς του ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορεί τη γνωστή μονταζιέρα “που ξέρει καλά τη δουλειά της”.

Ο κ. Τσουκαλάς ισχυρίζεται πως τα μέσα απομόνωσαν τη φράση του την ώρα που εξέφραζε τον αποτροπιασμό του για το γεγονός, αλλά απομονωμένη ή όχι η φράση “ψητός Μαροκινός” ανήκει εξολοκλήρου σε εκείνον.

Μάλιστα, δηλώνει πως τα μέσα προφανώς τολμούν να αναφέρουν το πρόσωπό του, ενώ όπως ισχυρίζεται “είναι γνωστοί οι αγώνες του στο αντιπολεμικό κίνημα και στους αντιφασιστικούς και αντιρατσιστικούς αγώνες.

Παραθέτει στην ανακοίνωσή του και το σχετικό απόσπασμα της δήλωσής του όπου φαίνεται ξεκάθαρα πως καμία μονταζιέρα δεν μπήκε σε λειτουργία και το θάνατο ενός ανθρώπου το χαρακτηρίζει “ψητό Μαροκινό”.

Ιδού και το απόσπασμα που ο ίδιος δίνει στη δημοσιότητα: 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε