Δευτέρα, 22 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Η σούπερ γιαγιά! Βγάζει selfie, είναι φαν του Justin Bieber και είναι 87

Η σούπερ γιαγιά! Βγάζει selfie, είναι φαν του Justin Bieber και είναι 87

Το αστέρι των social media με 1.700.000 ακόλουθους στο Instagram. Ανάμεσά τους οι Miley Cyrus, Nicole Richie, και η Rihanna. Και όμως, δεν πρόκειται για κάποιο 20χρονο μοντέλο ή αθλητή. Ο λόγος για την 87χρονη Baddie Winkle.

Μέσα σε ρούχα με παγιέτες, έντονο μακιγιάζ και κολλητά φορέματα καμαρώνει για τον εαυτό τους και προκαλεί το ενδιαφέρον παγκοσμίως. Ανακαλύφθηκε τον Απρίλιο του 2014 όταν η εγγονή της Κένεντι, δημοσίευσε μια φωτογραφία της γιαγιάς της που φορούσε ένα σκισμένο σορτς και ένα φούτερ αγορίστικο, που θύμιζε σύγχρονη έφηβη.

”Μου αρέσει να κάνω τρελά πράγματα όλη την ώρα”, εξήγησε. ”Θυμάμαι όταν ήμουν σε συναυλία στο Λας Βέγκας και με ανέβασαν στη σκηνή. Ήταν πολύ ψηλή και φοβόμουν αλλά το ξέρω πως έπρεπε να χορέψω. Και έτσι έκανα”.

”Μεγάλωσα πολύ δύσκολα, χωρίς ρεύμα, χωρίς τηλεόραση και με καθημερινά προβλήματα. Το μόνο που κάναμε ήταν να συγκεντρωνόμαστε τα Σαββατοκύριακα και να μοιραζόμαστε τρομακτικές ιστορίες για να διασκεδάζουμε”.

”Πρέπει να είστε ευγενικοί με τους ηλικιωμένους ανθρώπους. Όλοι μας έχουμε το δικαίωμα να βγαίνουμε έξω και να κάνουμε ό,τι θέλουμε”. Και κάπως έτσι, βγάζει σέλφι φωτογραφίες, φοράει ρούχα με φόντο τον Justin Bieber, πολύχρωμα σκουλαρίκια και κάνει YOLO!

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε