Τετάρτη, 24 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Ισοπαλία στα Γιάννενα! Ανώτερη η Ξάνθη

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Ξάνθη ήταν καλύτερη από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες”, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από την Ήπειρο. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και μοιράστηκαν βαθμούς, αλλά όχι και εντυπώσεις.

Ο αγώνας:

Κάκιστο ήταν το θέαμα στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού στους “Ζωσιμάδες”, με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Ξάνθη να περιορίζονται σ’ ένα παιχνίδι κέντρου, δίχως καλό ρυθμό και με λιγοστές φάσεις. Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα και η μοναδική του πρώτου ημιχρόνου πραγματοποιήθηκε στο 34′ και άνηκε στους φιλοξενούμενους. Μετά από κόρνερ, ο Καρυπίδης έπιασε μία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, με τον Βελλίδη να βρίσκει την μπάλα με τα ακροδάχτυλα και να την στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ. Ο Ηλιάδης ανατράπηκε από τον Ουάλας στην περιοχή και κέρδισε το πέναλτι. Ο Τσουκαλάς ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους στο 47′. Το πέναλτι, πάντως, είναι αμφισβητούμενο, καθώς ο Ουάλας δεν ακούμπησε σχεδόν τον παίκτη του ΠΑΣ.

Στη συνέχεια, η Ξάνθη πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και πίεσε για την ισοφάριση, η οποία ήρθε στο 80′. Ο Χερέα νίκησε από κοντά τον Βελλίδη και έκανε το 1-1. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα είχε αποκρούσει εντυπωσιακά νωρίτερα σουτ του Ορφανίδη.

Το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, με την Ξάνθη να είναι καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά να αρκείται στον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Γιάκος (82’ Σαπαλίδης), Μανιάς, Ηλιάδης (74’ Ηλιάδης), Ακόστα, Τσουκαλάς, Στρούνα, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας (90’+1 Κοζορώνης).

SKODA Ξάνθη: Τσέναμο, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης (54’ Χερέα), Φλίσκας, Νιέτο, Λισγάρας, Καρυπίδης (78’ Ορφανίδης), Ράνος (67’ Καπετάνος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε