Τετάρτη, 17 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Κι άλλο τροχαίο στη διασταύρωση – καρμανιόλα, στην είσοδο της Λαμίας (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Ένα ακόμη τροχαίο στη διασταύρωση καρμανιόλα στα φανάρια “Σερδάρη” στην είσοδο της πόλης της Λαμίας… Τρία άτομα στο νοσοκομείο.

Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, αφού δεν φαίνεται να υπάρχει σοβαρός τραυματισμός, ωστόσο ένα 8χρονο παιδί και δυο ακόμη άτομα διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας.

Η οδηγός του λευκού Peugeot, στο οποίο επέβαιναν 4 άτομα, κινούταν από Αθήνα προς Λαμία και φαίνεται ότι δεν είδε το κόκκινο φανάρι.

Την ίδια ώρα το ασημί Nιssan, στο οποίο εκτός από την οδηγό επέβαινε και ένα μικρό παιδί, διέσχισε κάθετα το δρόμο για να περάσει από τον έναν παράδρομο στον άλλο με αποτέλεσμα τα δυο αυτοκίνητα να συγκρουστούν.

Το συγκεκριμένο σημείο θέλει ιδιαίτερη προσοχή, αφού γίνονται συχνά τροχαία και όπως κάποιοι λένε τις ώρες που έχουν τον ήλιο αντίθετα δεν υπάρχει καλή ορατότητα για τα φαναρια.

Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε η Λαμιώτισσα οδηγός του Nissan με το παιδάκι και μια ακόμη επιβάτιδα από το Peugeot, για προληπτικούς κυρίως λόγους, αφού δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.
 

πηγή: Lamia Report

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε