Δευτέρα, 22 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Χαλαρή… τεσσάρα για τον Ολυμπιακό – Νίκη Πλατανιά

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Μετά το 2-2 με τον Πλατανιά ο Ολυμπιακός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο Κύπελλο Ελλάδας. Επικράτησε του αντιπάλου του 4-0, εκτός έδρας.

Οι “ερυθρόλευκοι” άνοιξαν το σκορ στο 23′ με τον Καμπιάσο όταν του άφησε την μπάλα ο Φινμπόγκασον. Ο Αργεντίνος που ερχόταν με ταχύτητα με δυνατό αριστερό σουτ από τη μεγάλη περιοχή “έγραψε” το 1-0.

Λίγο πριν από το ημίχρονο έγινε το 2-0. Ο Τσιμίκας βγήκε από τα αριστερά, έψαξε τον Ντομίνγκες και αυτός με κεφαλιά “ψαράκι’ από το ύψος της μεγάλης περιοχής σκόραρε στο 41′.

Ο Παναιγιάλειος προσπάθησε στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς να απειλήσει, αντεπιτυχώς. Αντιθέτως ο Ολυμπιακός είδε άλλες δύο φορές δίχτυα… Μία στο 85′ με τον Φουρτούνη που βγήκε τετ-α-τετ με τον Πίτκα, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει στη “λόμπα” του “ερυθρόλευκου” (3-0). Το τελικό 0-4 έκανε ο Ερνάνι (89′) με σουτ εντός της περιοχής.

Παναιγιάλειος: Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Κρισμάρεβιτς (Ρέλας 71′), Πέρεζ, Σπίνουλας, Πέριτς (Μαυρόπουλος 71′), Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Κολόκας, Σκαρτσίλας
Ολυμπιακός: Καπίνο, Ντα Κόστα (Βούρος 62′), Αυλωνίτης, Σαλίνο, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Καμπιάσο, Ερνάνι, Φουστέρ (81′ Σεμπά), Ντομίνγκεζ (Κολοβός 62′), Φινμπόγκασον.

Πλατανιάς – Απόλλων Σμ. 3-1

Ο Πλατανιάς επικράτησε 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης και έφτασε τους 4 βαθμούς.

Οι Χανιώτες άνοιξαν το σκορ στο 29′ με τον Πάγκαλο και στο 45′ έγινε το 2-0 από τον Ντίνα. Για τον Απόλλωνα μείωσε στο 75′ ο Παρπέξ για τον Απόλλων Σμύρνης και στο 81′ ο Ράμος διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τους Χανιώτες που είναι κοντά στην πρόκρισή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε