Παρασκευή, 2 Αυγ.
34oC Αθήνα

Λάρισα: Έτσι είναι σήμερα η Ασπασία Μπόγρη – Συγκίνηση για τη συναυλία αγάπης (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από onlarissa.gr
ΦΩΤΟ από onlarissa.gr

Το κορίτσι με τα ξανθά μαλλιά που συγκλόνισε το πανελλήνιο παραμένει σε κέντρο αποκατάστασης της Λάρισας…

Συγκινεί η πρωτοβουλία Λαρισαίων για τη διεξαγωγή μία συναυλίας για την ενίσχυση της νεαρής Ασπασίας η οποία τον Αύγουστο του 2013 συγκλόνισε το πανελλήνιο λόγω της απόπειρας δολοφονίας της από τον 47χρονο πατέρα της στο κέντρο της πόλης του Άργους. Ο πατέρας θέλησε με αυτό τον φρικτό τρόπο να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα της νεαρής Ασπασίας, Σπυριδούλα. Μετά την αποτρόπαια πράξη του, αυτοκτόνησε, αφήνοντας ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που το έκανε. Η μικρή έδωσε την δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη, με δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Σήμερα η Ασπασία βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας στη Λάρισα, έχοντας στο πλευρό της τον φύλακα άγγελό της, την μητέρα της. «Η Ασπασία αναπνέει και καταπίνει πλέον χωρίς μηχανική υποστήριξη. Βρίσκεται σε ένα στάδιο όπου είναι σε εγρήγορση καθ” όλη τη διάρκεια της ημέρας και επικοινωνεί κάνοντας κινήσεις με το κεφάλι. Δεν μπερδεύεται και έχει μνήμη. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες θυμήθηκε έναν συμμαθητής της που έχει γενέθλια. Προσπαθεί και η Ασπασία να βγάλει φωνούλες, αλλά ακόμη δεν έχει καταφέρει να σταθεί όρθια» ανέφεραν γιατροί…

ΦΩΤΟ από onlarissa.gr

Θέλοντας να συνδράμουν σε αυτό τον τιτάνιο αγώνα που δίνει η μικρή Ασπασία, Λαρισαίοι μουσικοί ανέλαβαν πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή συναυλίας αγάπης την ερχόμενη Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 8 το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης.

Ιδιαίτερα συγκινητική είναι η προσπάθεια του γνωστού Λαρισαίου μουσικού και πρώην… «καθάρματος» των ΑΜΑΝ Βασίλη Πιπέρη, που δίνει κι αυτός τα τελευταία χρόνια το δικό του αγώνα αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας. Ωστόσο, αυτά δεν στάθηκαν ικανά να τον εμποδίσουν να αναλάβει και ο ίδιος πρωτοβουλίες γι” αυτή τη συναυλία αγάπης και να κινητοποιεί κόσμο. Θυμίζουμε πως ανάλογη πρωτοβουλία είχε ληφθεί για την στήριξη και του ιδίου του Βασίλη στη Λάρισα με ιδιαίτερη επιτυχία.

Πηγή: onlarissa.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε