Αθλητικά

NBA: Λήστεψαν και πυροβόλησαν παίκτη των Νικς (VIDEO)

Ο Κλεάντονι Έρλι πυροβολήθηκε από αγνώστους στο πόδι έξω από στριπτιτζάδικο στο Κουίνς!

Το περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης, την ώρα που ο 24χρονος φόργουορντ έφευγε από στριπτιτζάδικο στο Κουίνς.

Εκείνη τη στιγμή είδε τρία οχήματα να τον περικυκλώνουν και μέσα από αυτά να βγαίνουν μασκοφόροι οι οποίοι τον λήστεψαν (του πήρα τις χρυσές αλυσίδες που είχε) πυροβολώντας τον μάλιστα στο δεξί πόδι!

Ο άτυχος παίκτης διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου η διάγνωση έδειξε ότι χαίρει άκρας υγείας. Ο Κλεάντονι Έρλι, που πέρσι επελέγη στο νούμερο 34 του ντραφτ, φέτος δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα ματς του ΝΒΑ και είχε δοθεί στη θυγατρική των Νικς στο NBDL, τους Γουέστσεστερ Νικς, όπου είχε συμπαίκτη τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Κέντρικ Ναν MVP της Euroleague
O Αμερικανός κέρδισε την ψηφοφορία από φιλάθλους, Media, αρχηγούς και προπονητές των 18 ομάδων της διοργάνωσης
Ο Κέντρικ Ναν 2