Πολιτική

Οι πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που “΄φοβάται” το Μαξίμου

Μπορεί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας να έχει εμπιστοσύνη στην κοινοβουλευτική του ομάδα και να θεωρεί πως δεν θα υπάρξουν νέες δυσάρεστες εκπλήξεις στην κυβερνητική συνοχή, αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν “ύποπτοι αντάρτες'.

Πρώτος στη λίστα των ονομάτων φέρεται ο κ. Καραγιαννίδης, ο οποίος φαινόταν πως μπορεί να καταψηφίσει τα επόμενα δύσκολα νομοσχέδια, αλλά η στάση του τις τελευταίες ημέρες στα social media δείχνει πως μπορεί και να έχει πειστεί.

Δεύτερη είναι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που ανήκει και στην ομάδα των 53, η κα Κατριβάνου. Πάντως και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις θεωρείται σίγουρο πως εάν καταψηφίσουν θα παραιτηθούν και θα παραδώσουν τις έδρες τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Live News του Νίκου Ευαγγελάτου στο E, οι άλλοι τρεις “ύποπτοι” είναι η κα Βαγενά, ο κ. Μιχελογιαννάκης και η βουλευτής, κα Κασιμάτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης συναντήθηκε με τον Αμερικανό ΥΠΟΙΚ – Στο τραπέζι αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης εξέφρασε τη βούληση της Ελλάδας για την προσέλκυση αμερικανικών άμεσων επενδύσεων και τεχνολογικών κολοσσών, καθώς και το ελληνικό ενδιαφέρον για αμερικανικές επενδύσεις στο πεδίο της Τεχνητής Νοημοσύνης και των data centers
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης με τον Αμερικανό ΥΠΟΙΚ Σκοτ Μπέσεντ
Η μεταμόσχευση μαλλιών του Άδωνι Γεωργιάδη, η πολυήμερη απουσία του, το «hair reveal» και το «πάρτι» στα social media
Ο υπουργός Υγείας έμεινε για μερικές μέρος, περίπου 10, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πράγμα που κίνησε την περιέργεια του κόσμου και χτες αποκάλυψε το νέο του look
Ο Άδωνις Γεωργιάδης 2