Δευτέρα, 22 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Αυτοί φεύγουν τον Ιανουάριο!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Ολυμπιακός διαθέτει στο ρόστερ του 35 παίκτες, με τον Μάρκο Σίλβα να έχει καταστήσει σαφές πως θέλει να δουλεύει με 26-27 ποδοσφαιριστές. Αυτό σημαίνει πως δεν θα είναι λίγοι οι παίκτες που θα αποχωρήσουν τον Γενάρη από τους Πειραιώτες.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας σκέφτονται να παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού αρκετούς παίκτες τους σ’ άλλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος ή του εξωτερικού, προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής, μιας και στον Ολυμπιακό δύσκολα θα έβρισκαν ευκαιρία να αγωνιστούν.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Άλαν Πουλίδο, Φάνης Τσανδάρης, Γιάννης Γιαννιώτας, Σάζα Ζντιέλαρ, Δημήτρης Γούτας και Μπεν, ενώ δεν αποκλείεται να φύγει από την ομάδα και ο Αρτούρ Μαζουακού, για τον οποίο έχει εκφράσει η Σάντερλαντ το ενδιαφέρον της για να τον αποκτήσει.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ολοκληρώθηκε, με τον Σίλβα να ανακοινώνει την αποστολή.

Αναλυτικά: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε