Παρασκευή, 26 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Προσοχή κύριε Νικολόπουλε! Με ρέγουλα τον αγώνα μην ιδρώσετε και κρυολογήσετε

Προσοχή κύριε Νικολόπουλε! Με ρέγουλα τον αγώνα μην ιδρώσετε και κρυολογήσετε

Σε αυτή τη χώρα έχουμε μάθει να λέμε και καμία κουβέντα παραπάνω. Είμαστε, πώς να το πώ, λίγο φαφλατάδες και κορδωνόμαστε, ιδίως οι πολιτικοί, πως θα προτάξουν τα στήθη, θα αγωνιστούν, θα θυσιαστούν, θα, θα, θα για το καλό του πολίτη πάντα. Και υπέρ των δικαιωμάτων του βεβαίως.

Να για παράδειγμα ο Πρόεδρος (το Π κεφαλαίο παρακαλώ όπως αρμόζει σε έναν Ελληνα Πρόεδρο) του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος κ. Νίκος Νικολόπουλος δεσμεύεται (όρκο δεν μας είπε αν παίρνει) πως «το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, θα αγωνιστεί μέσα στη Βουλή, αλλά κυρίως μέσα στην κοινωνία, στο πλευρό των κινημάτων και των οργανώσεων των πολιτών για να μην χαθεί κανένα σπίτι και να μην ξεσπιτωθούν Έλληνες πολίτες».
Και τώρα οι δανειολήπτες υποτίθεται ότι θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς και να κοιμούνται ήσυχοι κύρια ανεξάρτητε βουλευτά;

Μία συμβουλή κύριε Νικολόπουλε για να είναι πιο αποτελεσματικός ο αγώνας σας. Τώρα το χειμώνα προπαντός να προσέχετε όταν αγωνίζεστε, να αλλάζετε φανελάκι  πολύ συχνά γιατί μπορεί να ιδρώσετε, να κρυολογήσετε και να κρεβατωθείτε, οπότε οι τραπεζίτες θα βρουν χρόνο  να αρπάξουν μερικά σπίτια πριν συνέλθετε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε