Κυριακή, 21 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Τα σενάρια πρόκρισης για ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και κορυφής για Άρη!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Άρης προκρίθηκε από την προτελευταία αγωνιστική στους “32” του Eurocup και στοχεύει πλέον στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου του. Αντίθετα, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα δώσουν “σκληρή” μάχη στην τελευταία αγωνιστική για να περάσουν στην επόμενη φάση. Δείτε όλα τα σενάρια.

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Βαθμολογία ως τώρα:

Άρης 6-3
Καζάν 6-3
Τράμπζονσπορ 5-4
Μπανβίτ 5-4
——————
Μπουντούτσνοστ 3-6
Στεάουα 2-7

Τα ματς που απομένουν:

Άρης-Μπανβίτ
Τράμπζονσπορ-Ούνιξ Καζάν

Ο Άρης με νίκη επί της Μπάνβιτ κατακτά την πρώτη θέση του ομίλου του, ότι και να γίνει στο άλλο παιχνίδι. Εάν χάσει τότε μπορεί να τερματίσει από δεύτερος ως τέταρτος. Μπορεί να βγει δεύτερος αν χάσει με μεγάλη διαφορά η Ούνιξ και ο ίδιος με λιγότερους από 3 πόντους, ενώ μπορεί να βγει τέταρτος αν χάσει με διαφορά πάνω των 4 πόντων, εκτός αν η Ούνιξ χάσει με διαφορά +20 πόντων από τη διαφορά που θα χάσει ο Άρης. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις τερματίζει τρίτος.

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Βαθμολογία ως τωρα:

Ζενίτ 8-1
Αβτοντόρ 6-3
Σζολνόκι 4-5*
ΠΑΟΚ 4-5

—————–
Μπεσίκτας 3-6
Λιέτουβος Ρίτας 2-7

Τα ματς που απομένουν:

Αβτοντόρ-Σζολνόκι
Λιέτουβος Ρίτας-ΠΑΟΚ
Μπεσίκτας-Ζενίτ

Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ τα πράγματα είναι πολύ απλά. Αν κερδίσει τη Λιέτουβος Ρίτας θα περάσει στην επόμενη φάση ανεξαρτήτως άλλων αποτελεσμάτων. Εάν ηττηθεί, τότε περνάει στην επόμενη φάση μόνο αν η Ζενίτ νικήσει την Μπεσίκτας.

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Η βαθμολογία ως τώρα:

Γαλατάσαραϊ 7-2
Νεπτούνας 6-3
Νίζνι 5-4
Χαποέλ Ιερουσαλήμ 4-5
————
ΑΕΚ 4-5

Κράζνι 1-8

Τα ματς που απομένουν:

Νίζνι-Γαλατά
Κράζνι-Χαποέλ
ΑΕΚ-Νεπτούνας

Η πρόκριση δεν βρίσκεται στα χέρια της ΑΕΚ. Η Ένωση θα πρέπει να κερδίσει σίγουρα τη Νεπτούνας και από κει και πέρα να περιμένει ένα δώρο είτε από την Γαλατασαράι είτε από την Κράσνι. Αν η Χάποελ και η Νίζνι κερδίσουν, τότε περνάνε στην επόμενη φάση, ακόμα και αν κερδίσει η ΑΕΚ. Εννοείται πως αν ηττηθεί η Ένωση, τότε τελειώνουν όλα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε