Δευτέρα, 22 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Τα… χρειάστηκε ο Ολυμπιακός! Νικητής στην Κομοτηνή!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

“Καρδιοχτύπησε” ο Ολυμπιακός στην Κομοτηνή, όπου νίκησε τον Πανθρακικό με 4-3 και ενώ το σκορ στο 81′ ήταν 4-1 υπέρ του.

Δείτε το live

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρνο, αλλά δυσκολεύτηκε να απειλήσει τον Πανθρακικό, που είχε καλές στιγμές.
Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό από την αρχή, ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας και ο Πανθρακικός προσπαθούσε να βγει σε οργανωμένες επιθέσεις στην κόντρα.

Το σκορ άνοιξε στο 14′ ο Τζίμι Ντουρμάζ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 15′ ισοφάρισε ο Πανθρακικός (1-1) στην κόντρα με πλασέ του Νικολά Ντιγκινί!

Ο Ολυμπιακός έδειξε να έχει πρόβλημα στη μεσαία γραμμή, καθώς οι γηπεδούχοι δεν δυσκολεύονταν να φθάσουν έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ρομπέρτο.

Οι “ερυθρόλευκοι” πήραν… κεφάλι στο σκορ στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου με πέναλτι (αμφισβητούμενο). Ο Σερφά έκανε το φάουλ στον Φινμπόγκασον στο 46′ και στο 48′ ο Φορτούνης από τα 11 βήματα έκανε το 2-1 για τον Ολυμπιακό. 

Στο 65′ οι Πειραιώτες κέρδισαν δεύτερο πέναλτι με τον Καμπιάσο και στο 66′ το εκτέλεσε εύστοχα ο Φινμπόγκασον (3-1). Ο Πανθρακικός δεν παραιτήθηκε και αμέσως δοκίμασε να μειώσει. Ομως, ο Ρομπέρτο κατάφερε να διώξει εντυπωσιακά στο σουτ του Ηλιάδη στο 68′.

Ο Ολυμπιακός θέλησε να τελειώσει το ματς, στο τελευταίο δεκάλεπτο… Στο 81′ οΤζίμι Ντουρμάζ έκανε το σουτ και ο Πασχαλάκης απέκρουσε. Ομως, ο Σεμπά που ήταν κοντά με πλασέ έκανε το 4-1.
Παρά το εύρος στο σκορ, ο Πανθρακικός δεν παραιτήθηκε. Στο 87′ ο Χαβίτο βρήκε τον Ηλιάδη στην περιοχή και αυτός με πλασέ νίκησε τον Ρομπέρτο (2-4), ενώ στο 90’+1′ ο Ντιγκινί… κρέμασε τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού και διαμόρφωσε το τελικό 3-4.

Πανθρακικός: Πασχαλάλκης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Σερφά, Σετι, Ψάλτης (76′ Μαρκόπουλος), Μουδουρογλου (58′ Ηλιάδης), Μπαϊκαρά, Χαβίτο, Ντιγκινί.
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Ντα Κόστα (79′ Μποτία), Μαζουακού, Καμπιάσο, Κασάμι, Φορτούνης (71′ Ντομίνγκες), Ερνάνι (67′ Σεμπά), Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε