Παρασκευή, 2 Αυγ.
25oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Επιμένει ο καστανάς και περνά στην αντεπίθεση – ”Μπουτάρη κανένας δεν έχει άδεια” (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από Τηλεόραση Mega
ΦΩΤΟ από Τηλεόραση Mega

Ο… διάσημος πλέον καστανάς της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει να πουλάει χωρίς άδεια στην Αριστοτέλους και απαντάει στις χθεσινές δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη ότι είναι θεατρίνος!

Με δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του Mega, έδειξε παλιότερες άδειες που είχε πάρει και τόνισε ότι φέτος δεν τα έχει καταφέρει παρά το γεγονός ότι έχει επισκεφθεί τα γραφεία του δήμου πολλές φορές. Κατηγόρησε τον Γιάννη Μπουτάρη ότι κλείνει τα μάτια ”στους δικούς του”, αφού όπως είπε στην Αριστοτέλους κανένας πλανόδιος πωλητής δεν έχει άδεια, αλλά παρόλα αυτά δεν κινητοποιείται η αστυνομία.

Χθες, από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος χαρακτήρισε θεατρίνο τον πωλητή: “Αυτόν τον άνθρωπο τον γνωρίζετε. Έχει έρθει πολλές φορές στις συνεδριάσεις, έχει λιποθυμήσει, έχει πει διάφορα. Είναι καθ’ έξιν παράνομος, είναι όπως οι ναρκομανείς. Έχει μια άδεια για να πουλάει τα κάστανά του κι αυτός αλλάζει συνεχώς σημεία, γίνεται δηλαδή πλανόδιος πωλητής και γι’ αυτό χρειάζεται διαφορετική άδεια, που δίδεται από την Περιφέρεια”, σημείωσε ο κ. Μπουτάρης.

Σχετικά με το επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι το συγκεκριμένο απόγευμα, η αστυνομία διενεργούσε ελέγχους σε όλους τους μικροπωλητές που βρισκόταν στην πλατεία Αριστοτέλους, μεταξύ των οποίων και στον συγκεκριμένο καστανά.

“Αυτός δεν έδωσε την άδειά του. Λιποθύμησε δήθεν από την ταραχή του. Αυτός πρέπει να πιάσει δουλειά στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Δεν τον χτύπησε κανείς. Η αστυνομία δεν έχει καμία ευθύνη για ότι συνέβη. Έκανε τη δουλειά της και μάλιστα συνέλαβε πέντε μικροπωλητές που δεν είχαν άδεια”.

Πηγή: Τηλεόραση Mega

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε