Τετάρτη, 2 Οκτ.
22oC Αθήνα

Τζόκερ… mania για τα 15,5 εκατομμύρια ευρώ!

Τζόκερ… mania για τα 15,5 εκατομμύρια ευρώ!

Μικροί, μεγάλοι, νέοι, γέροι όλοι στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ με την ελπίδα πως εκεί τους περιμένει η… Θεά Τύχη! Δεν τους χωρίζουν πολλά, μόλις 5+1 νούμερα για να “πιάσουν” το πολυπόθητο Τζόκερ!

Η αποψινή κλήρωση του Τζόκερ προκαλεί ξανά φρενίτιδα και αμόκ. Χιλιάδες άνθρωποι, κυρίως τις τελευταίες ώρες, γεμίζουν τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ για να παίξουν Τζόκερ και να περιμένουν με αγωνία την κλήρωση. Κι αν τους “κάτσει”;

Μετά από συνεχόμενα τζακποτ, το τζόκερ έχει φτάσει να μοιράζει 15,5 εκατομμύρια ευρώ. Θα βγάλει η κληρωτίδα νικητή ή μήπως μετά από νέο τζακποτ, το ποσό θα ανέβει περισσότερο;

Όπως μας περιέγραψε η κυρία Ελένη, υπάλληλος πρακτορείου του ΟΠΑΠ, η συμμετοχή είναι αρκετά αυξημένη τις τελευταίες μέρες, ενώ από σήμερα το πρωί ο κόσμος έρχεται διαρκώς στο πρακτορείο για να παίξει Τζόκερ.

Οι περισσότεροι παίκτες αισθάνονται τυχεροί και πιστεύουν πως θα κερδίσουν. Η κ. Μαρία μόλις έπαιξε Τζόκερ και δήλωσε πως θέλει να κερδίσει αλλά να κερδίσουν και άλλοι. Όπως μας εξήγησε έχει ανάγκη τα χρήματα για να ξεχρεώσει δάνειο που έχει.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε