Τρίτη, 8 Οκτ.
27oC Αθήνα

Βουλή – Δρίτσας: Την κυβέρνηση την αντιπολιτεύονται τα συμφέροντα και μετά τα κόμματα!

Βουλή – Δρίτσας: Την κυβέρνηση την αντιπολιτεύονται τα συμφέροντα και μετά τα κόμματα!

Στην μέθοδο «της αντιπολίτευσης της αντιπολιτεύσεων…» κατέφυγε και ο υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για τον Προϋπολογισμό 2016. 

Ο κ. Δρίτσας υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται απέναντι σε ένα μέτωπο «οικουμενικής αντιπολίτευσης» και πρόσθεσε «την κυβέρνηση την αντιπολιτεύεται ένα καθεστώς, στο οποίο τα κόμματα παίζουν δεύτερο ρόλο, ρόλο ουραγού. Την πρώτη γραμμή την κρατούν τα οικονομικά, τα μιντιακά και άλλα συμφέροντα…»

Καταλόγισε στην αντιπολίτευση ότι καταφεύγει σε αποδόμηση του αντιπάλου ενώ αποφεύγει τις ευθύνες της… «Εμείς δεν θέλουμε για οικουμενική κυβέρνηση, παρά ταύτα αντιμετωπίζουμε το φαινόμενο της οικουμενικής αντιπολίτευσης, με παραπλανητικά ψέματα για την κυβέρνηση”, τόνισε και έστρεψε τα πυρά του προς τη ΝΔ και τον προκάτοχό του στο υπουργείο Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη λέγοντας πως οι απόψεις του για το προσφυγικό είναι ταυτόσημες με τις πολιτικές διαφόρων χωρών που επιλέγουν την εθνική περιχαράκωση και τον εθνικό εγωισμό.

Ο κ. Δρίτσας παραδέχθηκε, πάντως, πως ο λόγος του ΣΥΡΙΖΑ πολλές φορές ήταν σκληρός και μπορεί να αποδεικνύεται εκ των υστέρων υπερβολικός ως ρητορική, αλλά είπε πως «ποτέ δεν ήταν αποδομητικός(!) αλλά ήταν στην κατεύθυνση της σύνθεσης της εναλλακτικής πρότασης…»  

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε