Κυριακή, 21 Ιουλ.
30oC Αθήνα

ΑΕΚ: Οι “μαχαιριές” της ήττας και η… ελπίδα

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Ένωση ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, έπεσε στην 5η αγωνιστική της Superleague και κοιτάζει τον Ολυμπιακό από το -13.

Για να φτάσει πάντως η ΑΕΚ στην πρώτη της ήττα μέσα στο ΟΑΚΑ έγιναν συγκεκριμένα λάθη… Πρώτο και μεγαλύτερο, η ανόητη αποβολή του Βάργκας. Την ώρα που η Ένωση άρχιζε να πιέζει ο Βενεζουελάνος έδωσε μια.. κλωτσιά στην προσπάθεια της ομάδας του και στον αντίπαλο, αφήνοντας τους “κιτρινόμαυρους” με δέκα παίκτες.

Η αποβολή αυτή- όπως παραδέχθηκε και ο Στάικος Βεργέτης στις δηλώσεις του μετά το ματς- βοήθησε τον.. κουρασμένο -από το ματς με τον ΑΠΟΕΛ- Αστέρα, που στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε και πήρε τελικά τη νίκη με τον Παπαδόπουλο.

Λάθη έγιναν και από την.. άκρη του πάγκο της ΑΕΚ, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να ξεκινά τον ανέτοιμο Μάνταλο -είχε προλάβει να συμμετάσχει σε μόλις δύο προπονήσεις- αντί του Μπουονανότε, που ήταν έτοιμος. Ούτε ο Μπαρμπόσα βοήθησε στο ρόλο του κεντρικού προς δεξιά χαφ. Η επιλογή του Κρισάντου εμφάνισε για μια ακόμη φορά πως υπάρχει μεγάλη ανάγκη για απόκτηση σέντερ φορ, την ώρα που έμεινε στον πάγκο ο Πλατέλλας, παίκτης που θα μπορούσε από τις πτέρυγες να κάνει απειλητική την ομάδα.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ ελπίζει να διορθώσει αρκετά πράγματα στη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ θα εμφανιστεί διαφορετική μετά τον Ιανουάριο, όταν θα έχει ενισχυθεί μετεγγραφικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε